Nabeschouwing Celtic - Anderlecht (0-1) || Champions League 2017/2018

Dinsdag 5 december 2017 - 20:45 uur



In de Champions League 2017/2018 neemt Celtic het dinsdag 5 december 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Anderlecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Celtic Park in Glasgow.

Via de Celtic - Anderlecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celtic - Anderlecht (0-1)

Het Champions League duel tussen Celtic en Anderlecht is onder leiding van scheidsrechter Matej Jug geëindigd in een 0-1 overwinning voor Anderlecht. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van J. Simunovic zette Anderlecht op een 0-1 voorsprong in de 62e minuut van de wedstrijd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Anderlecht uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Celtic - Anderlecht
Balbezit
40%
60%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
10
9
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
82
118
Gevaarlijke aanvallen
45
68
Passes
464
694
Overtredingen
10
12
Buitenspel
2
6
Corners
4
2
Wissels
3
3
LIVE Celtic - Anderlecht 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celtic - Anderlecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Celtic Wissel O. Ntcham voor S. Armstrong Celtic
46' Wissel Celtic Wissel T. Rogic voor S. Sinclair Celtic
62' Eigen doelpunt Anderlecht Eigen doelpunt J. Simunovic Anderlecht 0-1
74' Wissel Celtic Wissel O. Edouard voor M. Dembele Celtic
75' Wissel Anderlecht Wissel Josue Sa voor S. Kara Anderlecht
78' Wissel Anderlecht Wissel L. Teodorczyk voor P. Gerkens Anderlecht
90' Gele kaart Celtic Gele kaart voor O. Ntcham Celtic
90' Wissel Anderlecht Wissel M. Bruno voor D. Appiah Anderlecht
Video hoogtepunten en samenvatting Celtic - Anderlecht
Opstellingen Celtic - Anderlecht

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Celtic - Anderlecht

Celtic en Anderlecht spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matej Jug en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Celtic en Anderlecht in de Champions League vond plaats op 27 september 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Celtic. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Celtic favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Anderlecht slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Celtic 1
Winst Anderlecht 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Celtic op een 3e positie staat, terwijl we Anderlecht terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Celtic - Anderlecht Opstelling Celtic Opstelling Anderlecht Live Celtic - Anderlecht Live Celtic - Anderlecht kijken Celtic - Anderlecht kijken Live Celtic - Anderlecht stream Celtic - Anderlecht Fox Sports Nabeschouwing Celtic - Anderlecht Uitslag Celtic - Anderlecht Statistieken Celtic - Anderlecht Champions League 2017/2018 Celtic - Anderlecht wedden Celtic - Anderlecht gokken Celtic - Anderlecht Unibet