Nabeschouwing Celtic - Linfield (4-0) || Champions League 2017/2018

Woensdag 19 juli 2017 - 20:45 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Celtic het woensdag 19 juli 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Linfield. De wedstrijd wordt gespeeld in Celtic Park in Glasgow.

Via de Celtic - Linfield live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celtic - Linfield (4-0)

Het Champions League duel tussen Celtic en Linfield is onder leiding van scheidsrechter Stephan Klossner geëindigd in een 4-0 overwinning voor Celtic. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Celtic kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van S. Sinclair. Celtic vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Rogic op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut volgde een derde treffer van Celtic, waarmee S. Sinclair zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Celtic in de 92e minuut, nadat S. Armstrong de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Celtic.

LIVE Celtic - Linfield 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celtic - Linfield teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Celtic Doelpunt S. Sinclair Celtic 1-0
42' Gele kaart Linfield Gele kaart voor C. Casement Linfield
47' Doelpunt Celtic Doelpunt T. Rogic Celtic 2-0
54' Doelpunt Celtic Doelpunt S. Sinclair Celtic 3-0
65' Wissel Linfield Wissel K. Millar voor R. Garrett Linfield
65' Wissel Linfield Wissel Sukka voor P. Smyth Linfield
67' Wissel Celtic Wissel S. Armstrong voor O. Ntcham Celtic
68' Wissel Celtic Wissel J. Hayes voor J. Forrest Celtic
73' Gele kaart Linfield Gele kaart voor Sukka Linfield
74' Wissel Linfield Wissel C. Stewart voor A. Waterworth Linfield
75' Wissel Celtic Wissel K. Benyu voor C. McGregor Celtic
92' Doelpunt Celtic Doelpunt S. Armstrong Celtic 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Celtic - Linfield
Opstellingen Celtic - Linfield

Voorbeschouwing Celtic - Linfield

Celtic en Linfield spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stephan Klossner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Celtic en Linfield in de Champions League vond plaats op 14 juli 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Celtic. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Celtic favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Linfield slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.