Nabeschouwing CSKA Moskva - AEK Athene (1-0) || Champions League 2017/2018

Woensdag 2 augustus 2017 - 19:00 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt CSKA Moskva het woensdag 2 augustus 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen AEK Athene. De wedstrijd wordt gespeeld in VEB Arena in Moskva.

Via de CSKA Moskva - AEK Athene live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Moskva - AEK Athene (1-0)

Het Champions League duel tussen CSKA Moskva en AEK Athene is geëindigd in een 1-0 overwinning voor CSKA Moskva. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 74e minuut door B. Natcho, waarmee CSKA Moskva met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name AEK Athene dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor CSKA Moskva uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE CSKA Moskva - AEK Athene 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Moskva - AEK Athene teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor O. Vranjes AEK Athens
34' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor P. Mantalos AEK Athens
38' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor A. Golovin CSKA Moskva
59' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor M. Fernandes CSKA Moskva
67' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor V. Vasin CSKA Moskva
69' Wissel CSKA Moskva Wissel A. Olanare voor F. Chalov CSKA Moskva
71' Wissel AEK Athens Wissel L. Christodoulopoulos voor M. Livaja AEK Athens
72' Wissel CSKA Moskva Wissel B. Natcho voor A. Dzagoev CSKA Moskva
74' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt B. Natcho met assist van A. Berezutski CSKA Moskva 1-0
77' Wissel AEK Athens Wissel K. Galanopoulos voor A. Simoes AEK Athens
77' Wissel AEK Athens Wissel G. Giakoumakis voor V. Klonaridis AEK Athens
81' Wissel CSKA Moskva Wissel G. Milanov voor A. Golovin CSKA Moskva
95' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor L. Christodoulopoulos AEK Athens
Video hoogtepunten en samenvatting CSKA Moskva - AEK Athene
Opstellingen CSKA Moskva - AEK Athene

Voorbeschouwing CSKA Moskva - AEK Athene

CSKA Moskva en AEK Athene spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen CSKA Moskva en AEK Athene in de Champions League vond plaats op 25 juli 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor CSKA Moskva. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is CSKA Moskva favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl AEK Athene slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.