Nabeschouwing FCSB - Sporting CP (1-5) || Champions League 2017/2018

Woensdag 23 augustus 2017 - 20:45 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt FCSB het woensdag 23 augustus 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sporting CP. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Naţională in Bucharest.

Via de FCSB - Sporting CP live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FCSB - Sporting CP (1-5)

Het Champions League duel tussen FCSB en Sporting CP is onder leiding van scheidsrechter Cuneyt Cakir geëindigd in een 1-5 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door S. Doumbia, waarmee Sporting CP met 0-1 de leiding nam. FCSB kwam in de 20e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Maranhao, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 60e minuut zette M. Acuna zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Sporting CP de leiding in de wedstrijd nam.

Na 64 minuten werd de voorsprong voor Sporting CP vergroot nadat G. Martins de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 75e minuut nadat B. Dost namens Sporting CP de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 88e minuut en kwam op naam te staan van Sporting CP speler R. Battaglia, die daarmee tekende voor de 1-5.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Cuneyt Cakir bij een 1-5 eindstand in het voordeel van Sporting CP.

LIVE FCSB - Sporting CP 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FCSB - Sporting CP teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Sporting CP Doelpunt S. Doumbia met assist van M. Acuna Sporting CP 0-1
20' Doelpunt FCSB Doelpunt J. Maranhao met assist van D. Alibec FCSB 1-1
35' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor B. Fernandes Sporting CP
35' Gele kaart FCSB Gele kaart voor O. Popescu FCSB
41' Gele kaart FCSB Gele kaart voor L. Filip FCSB
46' Wissel FCSB Wissel F. Tanase voor C. Budescu FCSB
59' Wissel Sporting CP Wissel B. Dost voor S. Doumbia Sporting CP
60' Doelpunt Sporting CP Doelpunt M. Acuna Sporting CP 1-2
62' Wissel FCSB Wissel H. Gnohere voor C. Golofca FCSB
64' Doelpunt Sporting CP Doelpunt G. Martins met assist van B. Fernandes Sporting CP 1-3
72' Wissel Sporting CP Wissel R. Petrovic voor A. Silva Sporting CP
75' Doelpunt Sporting CP Doelpunt B. Dost met assist van G. Martins Sporting CP 1-4
80' Wissel Sporting CP Wissel B. Cesar voor G. Martins Sporting CP
81' Wissel FCSB Wissel D. Man voor D. Alibec FCSB
88' Doelpunt Sporting CP Doelpunt R. Battaglia Sporting CP 1-5
Video hoogtepunten en samenvatting FCSB - Sporting CP
Opstellingen FCSB - Sporting CP

Voorbeschouwing FCSB - Sporting CP

FCSB en Sporting CP spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cuneyt Cakir en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FCSB en Sporting CP in de Champions League vond plaats op 15 augustus 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.