Nabeschouwing Juventus - Real Madrid (0-3) || Champions League 2017/2018

Dinsdag 3 april 2018 - 20:45 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Juventus het dinsdag 3 april 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadium in Torino.

Via de Juventus - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Real Madrid (0-3)

Het Champions League duel tussen Juventus en Real Madrid is onder leiding van scheidsrechter Cuneyt Cakir geëindigd in een 0-3 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Real Madrid kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van C. Ronaldo. Real Madrid vergrootte in de 64e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Ronaldo op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 66e minuut kreeg P. Dybala van Juventus voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Juventus de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 72e minuut volgde een derde treffer van Real Madrid, waarmee Marcelo zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Cuneyt Cakir, waardoor Real Madrid een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Juventus - Real Madrid 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Real Madrid Doelpunt C. Ronaldo met assist van Isco Real Madrid 0-1
27' Gele kaart Juventus Gele kaart voor R. Bentancur Juventus
45' Gele kaart Juventus Gele kaart voor P. Dybala Juventus
55' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor S. Ramos Real Madrid
59' Wissel Real Madrid Wissel Lucas voor K. Benzema Real Madrid
64' Doelpunt Real Madrid Doelpunt C. Ronaldo met assist van D. Carvajal Real Madrid 0-2
66' Tweede gele kaart Juventus Tweede gele kaart voor P. Dybala Juventus
69' Wissel Juventus Wissel M. Mandzukic voor K. Asamoah Juventus
69' Wissel Juventus Wissel B. Matuidi voor D. Costa Juventus
72' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Marcelo met assist van C. Ronaldo Real Madrid 0-3
75' Wissel Juventus Wissel J. Cuadrado voor S. Khedira Juventus
75' Wissel Real Madrid Wissel M. Asensio voor Isco Real Madrid
82' Wissel Real Madrid Wissel M. Kovacic voor L. Modric Real Madrid
88' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor M. Kovacic Real Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Real Madrid
Opstellingen Juventus - Real Madrid

Voorbeschouwing Juventus - Real Madrid

Juventus en Real Madrid spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cuneyt Cakir en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Real Madrid in de Champions League vond plaats op 3 juni 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Juventus favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Real Madrid slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.