Nabeschouwing Liverpool - Manchester City (3-0) || Champions League 2017/2018

Woensdag 4 april 2018 - 20:45 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Liverpool het woensdag 4 april 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Manchester City. De wedstrijd wordt gespeeld in Anfield in Liverpool.

Via de Liverpool - Manchester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Liverpool - Manchester City (3-0)

Het Champions League duel tussen Liverpool en Manchester City is onder leiding van scheidsrechter Felix Brych geëindigd in een 3-0 overwinning voor Liverpool. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door M. Salah, waarmee Liverpool met 1-0 de leiding nam. Liverpool vergrootte in de 21e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Oxlade-Chamberlain op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 31e minuut volgde een derde treffer van Liverpool, waarmee S. Mane zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na rust nam wat Liverpool gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Felix Brych, waardoor Liverpool een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Liverpool - Manchester City 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Liverpool - Manchester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Liverpool Doelpunt M. Salah met assist van R. Firmino Liverpool 1-0
21' Doelpunt Liverpool Doelpunt A. Oxlade-Chamberlain met assist van J. Milner Liverpool 2-0
31' Doelpunt Liverpool Doelpunt S. Mane met assist van M. Salah Liverpool 3-0
48' Gele kaart Manchester City Gele kaart voor N. Otamendi Manchester City
53' Wissel Liverpool Wissel G. Wijnaldum voor M. Salah Liverpool
57' Wissel Manchester City Wissel R. Sterling voor I. Gundogan Manchester City
71' Wissel Liverpool Wissel D. Solanke voor R. Firmino Liverpool
76' Gele kaart Manchester City Gele kaart voor Gabriel Jesus Manchester City
80' Gele kaart Manchester City Gele kaart voor K. De Bruyne Manchester City
85' Wissel Liverpool Wissel A. Moreno voor A. Oxlade-Chamberlain Liverpool
86' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor J. Henderson Liverpool
93' Gele kaart Manchester City Gele kaart voor R. Sterling Manchester City
Video hoogtepunten en samenvatting Liverpool - Manchester City
Opstellingen Liverpool - Manchester City

Voorbeschouwing Liverpool - Manchester City

Liverpool en Manchester City spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Felix Brych en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Liverpool en Manchester City elkaar treffen in de Champions League.