Nabeschouwing Qarabağ - Chelsea (0-4) || Champions League 2017/2018

Woensdag 22 november 2017 - 18:00 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Qarabağ het woensdag 22 november 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Chelsea. De wedstrijd wordt gespeeld in Bakı Olimpiya Stadionu in Baku.

Via de Qarabağ - Chelsea live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Qarabağ - Chelsea (0-4)

Het Champions League duel tussen Qarabağ en Chelsea is onder leiding van scheidsrechter Manuel Jorge Neves Moreira de Sousa geëindigd in een 0-4 overwinning voor Chelsea. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor R. Sadygov in de 19e minuut, waardoor Qarabağ met een man minder kwam te staan. Een penalty zorgde er later in de 21e minuut voor dat Chelsea via E. Hazard op 0-1 kwam te staan. In de 36e werd de voorsprong voor Chelsea verdubbeld dankzij een doelpunt van Willian.

C. Fabregas zette Chelsea even later op 0-3 nadat hij een door scheidsrechter Manuel Jorge Neves Moreira de Sousa toegekende penalty wist te benutten. Ook na de derde treffer nam Chelsea geen gas terug, waardoor in de 85e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van Willian.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Chelsea.

LIVE Qarabağ - Chelsea 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Qarabağ - Chelsea teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Rode kaart Qarabağ Rode kaart voor R. Sadygov Qarabağ
21' Penalty Chelsea Penalty E. Hazard Chelsea 0-1
36' Doelpunt Chelsea Doelpunt Willian met assist van E. Hazard Chelsea 0-2
41' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor J. Rzezniczak Qarabağ
46' Wissel Qarabağ Wissel J. Diniyev voor M. Madatov Qarabağ
58' Wissel Chelsea Wissel G. Cahill voor M. Alonso Chelsea
65' Wissel Chelsea Wissel A. Morata voor E. Hazard Chelsea
71' Penalty Chelsea Penalty C. Fabregas Chelsea 0-3
71' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor M. Medvedev Qarabağ
75' Wissel Chelsea Wissel D. Drinkwater voor N. Kante Chelsea
81' Wissel Qarabağ Wissel E. Yunuszade voor W. Guerrier Qarabağ
85' Doelpunt Chelsea Doelpunt Willian met assist van Pedro Chelsea 0-4
85' Wissel Qarabağ Wissel D. Quintana voor D. Ndlovu Qarabağ
Video hoogtepunten en samenvatting Qarabağ - Chelsea
Opstellingen Qarabağ - Chelsea

Voorbeschouwing Qarabağ - Chelsea

Qarabağ en Chelsea spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Jorge Neves Moreira de Sousa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Qarabağ en Chelsea in de Champions League vond plaats op 12 september 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chelsea. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Chelsea favoriet. 1 keer wist de ploeg van Qarabağ te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Qarabağ. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Qarabağ 0
Winst Chelsea 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Qarabağ op een 4e positie staat, terwijl we Chelsea terugvinden op de 2e plaats.