Nabeschouwing Real Madrid - Bayern München (2-2) || Champions League 2017/2018

Dinsdag 1 mei 2018 - 20:45 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Real Madrid het dinsdag 1 mei 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bayern München. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid.

Via de Real Madrid - Bayern München live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Bayern München (2-2)

De Champions League 2017/2018 wedstrijd tussen Real Madrid en Bayern München geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FC Bayern München kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van J. Kimmich. Real Madrid kwam in de 11e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Benzema, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 46e minuut zette K. Benzema zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Real Madrid de leiding in de wedstrijd nam.

Na 63 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Rodriguez de 2-2 maakte voor FC Bayern München.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Real Madrid - Bayern München 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Bayern München teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt J. Kimmich met assist van C. Tolisso FC Bayern München 0-1
11' Doelpunt Real Madrid Doelpunt K. Benzema met assist van Marcelo Real Madrid 1-1
46' Doelpunt Real Madrid Doelpunt K. Benzema Real Madrid 2-1
62' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor L. Modric Real Madrid
63' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt J. Rodriguez FC Bayern München 2-2
65' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Lucas Real Madrid
72' Wissel Real Madrid Wissel G. Bale voor K. Benzema Real Madrid
73' Wissel Real Madrid Wissel Casemiro voor M. Kovacic Real Madrid
74' Wissel FC Bayern München Wissel S. Wagner voor C. Tolisso FC Bayern München
84' Wissel FC Bayern München Wissel J. Martinez voor J. Rodriguez FC Bayern München
88' Wissel Real Madrid Wissel Nacho voor M. Asensio Real Madrid
88' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor R. Varane Real Madrid
89' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Casemiro Real Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid - Bayern München
Opstellingen Real Madrid - Bayern München

Voorbeschouwing Real Madrid - Bayern München

Real Madrid en Bayern München spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cuneyt Cakir en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Madrid en Bayern München in de Champions League vond plaats op 25 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Real Madrid favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Bayern München slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.