Nabeschouwing Roma - Barcelona (3-0) || Champions League 2017/2018

Dinsdag 10 april 2018 - 20:45 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Roma het dinsdag 10 april 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Roma - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - Barcelona (3-0)

Het Champions League duel tussen Roma en Barcelona is onder leiding van scheidsrechter Clement Turpin geëindigd in een 3-0 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door E. Dzeko, waarmee Roma met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 58e minuut voor dat Roma via D. De Rossi op 2-0 kwam te staan. In de 82e minuut volgde een derde treffer van Roma, waarmee K. Manolas zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Clement Turpin, waardoor Roma een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Roma - Barcelona 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Roma Doelpunt E. Dzeko met assist van D. De Rossi Roma 1-0
38' Gele kaart Roma Gele kaart voor F. Fazio Roma
44' Gele kaart Roma Gele kaart voor J. Jesus Roma
57' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor G. Pique FC Barcelona
58' Penalty Roma Penalty D. De Rossi Roma 2-0
63' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor L. Messi FC Barcelona
72' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor L. Suarez FC Barcelona
73' Wissel Roma Wissel C. Under voor P. Schick Roma
77' Wissel Roma Wissel S. El Shaarawy voor R. Nainggolan Roma
80' Wissel FC Barcelona Wissel A. Gomes voor A. Iniesta FC Barcelona
82' Doelpunt Roma Doelpunt K. Manolas met assist van C. Under Roma 3-0
85' Wissel FC Barcelona Wissel O. Dembele voor N. Semedo FC Barcelona
85' Wissel FC Barcelona Wissel A. Paco voor S. Busquets FC Barcelona
Video hoogtepunten en samenvatting Roma - Barcelona
Opstellingen Roma - Barcelona

Voorbeschouwing Roma - Barcelona

Roma en Barcelona spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clement Turpin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Roma en Barcelona in de Champions League vond plaats op 4 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Barcelona favoriet. 2 keer wist de ploeg van Roma te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Roma. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.