Nabeschouwing Roma - Liverpool (4-2) || Champions League 2017/2018

Woensdag 2 mei 2018 - 20:45 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Roma het woensdag 2 mei 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Liverpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Roma - Liverpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - Liverpool (4-2)

Het Champions League duel tussen Roma en Liverpool is onder leiding van scheidsrechter Damir Skomina geëindigd in een 4-2 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door S. Mane, waarmee Liverpool met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van J. Milner zorgde ervoor dat Roma op 1-1 kwam te staan in de 15e minuut. In de 25e minuut zette G. Wijnaldum zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Liverpool de leiding in de wedstrijd nam.

Na 52 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat E. Dzeko de 2-2 maakte voor Roma. Roma leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 86 minuten op voorsprong na een goal van R. Nainggolan: 3-2. In de 93e minuut werd de stand op 4-2 gezet na een benutte penalty van Roma speler R. Nainggolan.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Damir Skomina bij een 4-2 eindstand in het voordeel van Roma.

LIVE Roma - Liverpool 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - Liverpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Liverpool Doelpunt S. Mane met assist van R. Firmino Liverpool 0-1
15' Eigen doelpunt Roma Eigen doelpunt J. Milner Roma 1-1
25' Doelpunt Liverpool Doelpunt G. Wijnaldum Liverpool 1-2
44' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor D. Lovren Liverpool
52' Doelpunt Roma Doelpunt E. Dzeko Roma 2-2
53' Wissel Roma Wissel C. Under voor L. Pellegrini Roma
69' Wissel Roma Wissel M. Gonalons voor D. De Rossi Roma
75' Wissel Roma Wissel M. Antonucci voor S. El Shaarawy Roma
76' Gele kaart Roma Gele kaart voor A. Florenzi Roma
83' Wissel Liverpool Wissel R. Klavan voor S. Mane Liverpool
84' Gele kaart Roma Gele kaart voor K. Manolas Roma
84' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor A. Robertson Liverpool
86' Doelpunt Roma Doelpunt R. Nainggolan met assist van A. Kolarov Roma 3-2
87' Wissel Liverpool Wissel D. Solanke voor R. Firmino Liverpool
90' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor D. Solanke Liverpool
92' Wissel Liverpool Wissel N. Clyne voor T. Alexander-Arnold Liverpool
93' Penalty Roma Penalty R. Nainggolan Roma 4-2
Video hoogtepunten en samenvatting Roma - Liverpool
Opstellingen Roma - Liverpool

Voorbeschouwing Roma - Liverpool

Roma en Liverpool spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Damir Skomina en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Roma en Liverpool in de Champions League vond plaats op 24 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Liverpool. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Liverpool favoriet. 1 keer wist de ploeg van Roma te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Roma. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.