Nabeschouwing Sevilla - Manchester United (0-0) || Champions League 2017/2018

Woensdag 21 februari 2018 - 20:45 uur



In de Champions League 2017/2018 neemt Sevilla het woensdag 21 februari 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Manchester United. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán in Sevilla.

Via de Sevilla - Manchester United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Manchester United (0-0)

De Champions League 2017/2018 wedstrijd tussen Sevilla en Manchester United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Sevilla en Manchester United gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Sevilla, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Clément Turpin niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sevilla - Manchester United
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
25
6
Schoten op doel
8
1
Aanvallen
96
97
Gevaarlijke aanvallen
84
39
Passes
501
388
Overtredingen
12
22
Buitenspel
2
1
Corners
12
4
Wissels
3
3
LIVE Sevilla - Manchester United 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Manchester United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Wissel Manchester United Wissel P. Pogba voor A. Herrera Manchester United
21' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor S. NZonzi Sevilla
41' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor A. Sanchez Manchester United
75' Wissel Manchester United Wissel M. Rashford voor A. Sanchez Manchester United
80' Wissel Manchester United Wissel A. Martial voor J. Mata Manchester United
85' Wissel Sevilla Wissel S. Ramirez voor L. Muriel Sevilla
89' Wissel Sevilla Wissel G. Pizarro voor E. Banega Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Manchester United
Opstellingen Sevilla - Manchester United

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sevilla - Manchester United

Sevilla en Manchester United spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clément Turpin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sevilla en Manchester United elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst Sevilla 0
Winst Manchester United 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Sevilla - Manchester United Opstelling Sevilla Opstelling Manchester United Live Sevilla - Manchester United Live Sevilla - Manchester United kijken Sevilla - Manchester United kijken Live Sevilla - Manchester United stream Sevilla - Manchester United Fox Sports Nabeschouwing Sevilla - Manchester United Uitslag Sevilla - Manchester United Statistieken Sevilla - Manchester United Champions League 2017/2018 Sevilla - Manchester United wedden Sevilla - Manchester United gokken Sevilla - Manchester United Unibet