Nabeschouwing Tottenham Hotspur - Juventus (1-2) || Champions League 2017/2018

Woensdag 7 maart 2018 - 20:45 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Tottenham Hotspur het woensdag 7 maart 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Juventus. De wedstrijd wordt gespeeld in Wembley Stadium in London.

Via de Tottenham Hotspur - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tottenham Hotspur - Juventus (1-2)

Het Champions League duel tussen Tottenham Hotspur en Juventus is onder leiding van scheidsrechter Szymon Marciniak geëindigd in een 1-2 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door Son Heung-Min, waarmee Tottenham Hotspur met 1-0 de leiding nam. Juventus kwam in de 64e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van G. Higuain, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 67e minuut zette P. Dybala zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Juventus de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Szymon Marciniak, waardoor Juventus een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Tottenham Hotspur - Juventus 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tottenham Hotspur - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor J. Vertonghen Tottenham Hotspur
35' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Alex Sandro Juventus
39' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt Son Heung-Min met assist van K. Trippier Tottenham Hotspur 1-0
44' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. Pjanic Juventus
49' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. Benatia Juventus
53' Gele kaart Juventus Gele kaart voor G. Chiellini Juventus
56' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor D. Alli Tottenham Hotspur
60' Wissel Juventus Wissel K. Asamoah voor B. Matuidi Juventus
61' Wissel Juventus Wissel S. Lichtsteiner voor M. Benatia Juventus
64' Doelpunt Juventus Doelpunt G. Higuain met assist van S. Khedira Juventus 1-1
67' Doelpunt Juventus Doelpunt P. Dybala met assist van G. Higuain Juventus 1-2
74' Wissel Tottenham Hotspur Wissel E. Lamela voor E. Dier Tottenham Hotspur
83' Wissel Juventus Wissel S. Sturaro voor G. Higuain Juventus
86' Wissel Tottenham Hotspur Wissel F. Llorente voor D. Alli Tottenham Hotspur
89' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor M. Dembele Tottenham Hotspur
Video hoogtepunten en samenvatting Tottenham Hotspur - Juventus
Opstellingen Tottenham Hotspur - Juventus

Voorbeschouwing Tottenham Hotspur - Juventus

Tottenham Hotspur en Juventus spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Szymon Marciniak en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Tottenham Hotspur en Juventus in de Champions League vond plaats op 13 februari 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.