Nabeschouwing Trepça'89 - Víkingur (1-4) || Champions League 2017/2018

Dinsdag 4 juli 2017 - 18:00 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Trepça'89 het dinsdag 4 juli 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Víkingur. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadiumi Olimpik Adem Jashari (Mitrovicë (Kosovska Mitrovica)) in Kosovska Mitrovica.

Via de Trepça'89 - Víkingur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trepça'89 - Víkingur (1-4)

Het Champions League duel tussen Trepça'89 en Víkingur is onder leiding van scheidsrechter Alexander Harkam geëindigd in een 1-4 overwinning voor Víkingur. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor B. Kurtishaj van Trepça'89. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 33e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel in de eerste helft, na 37 minuten was het S. Anghel die Víkingur op een 0-1 voorsprong zette. Een eigen doelpunt van P. Islami zorgde ervoor dat Víkingur in de 40e minuut op 0-2 kwam te staan.

In de 52e minuut volgde een derde treffer van Víkingur, waarmee G. Vatnhamar zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Víkingur geen gas terug, waardoor in de 59e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van H. Lervig. In de 65e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het F. Hasani die namens Trepça'89 het net wist te raken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alexander Harkam en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Víkingur.

Wedstrijdstatistieken Trepça'89 - Víkingur
1
4
LIVE Trepça'89 - Víkingur 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trepça'89 - Víkingur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Víkingur Gele kaart voor S. Anghel Víkingur
31' Gele kaart Trepça'89 Gele kaart voor B. Kurtishaj Trepça'89
33' Tweede gele kaart Trepça'89 Tweede gele kaart voor B. Kurtishaj Trepça'89
35' Gele kaart Trepça'89 Gele kaart voor F. Hajdari Trepça'89
37' Doelpunt Víkingur Doelpunt S. Anghel Víkingur 0-1
40' Eigen doelpunt Víkingur Eigen doelpunt P. Islami Víkingur 0-2
44' Gele kaart Víkingur Gele kaart voor H. J. Djurhuus Víkingur
52' Doelpunt Víkingur Doelpunt G. Vatnhamar Víkingur 0-3
55' Wissel Víkingur Wissel H. Hansen voor H. J. Djurhuus Víkingur
57' Wissel Víkingur Wissel H. Lervig voor S. Anghel Víkingur
57' Wissel Trepça'89 Wissel O. John voor F. Hajdari Trepça'89
57' Wissel Trepça'89 Wissel O. Chibuze voor P. Islami Trepça'89
59' Doelpunt Víkingur Doelpunt H. Lervig met assist van A. Lawal Víkingur 0-4
62' Gele kaart Trepça'89 Gele kaart voor K. Lushtaku Trepça'89
65' Doelpunt Trepça'89 Doelpunt F. Hasani met assist van K. Lushtaku Trepça'89 1-4
67' Gele kaart Víkingur Gele kaart voor F. Djordjevic Víkingur
71' Wissel Trepça'89 Wissel S. Idrizi voor K. Lushtaku Trepça'89
82' Wissel Víkingur Wissel J. Olsen voor A. Lawal Víkingur
89' Gele kaart Trepça'89 Gele kaart voor O. Chibuze Trepça'89
90' Gele kaart Trepça'89 Gele kaart voor I. Izmaku Trepça'89
Video hoogtepunten en samenvatting Trepça'89 - Víkingur
Opstellingen Trepça'89 - Víkingur

Voorbeschouwing Trepça'89 - Víkingur

Trepça'89 en Víkingur spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alexander Harkam en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Trepça'89 en Víkingur in de Champions League vond plaats op 27 juni 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Víkingur. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Víkingur favoriet. 1 keer wist de ploeg van Trepça'89 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Trepça'89. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.