Nabeschouwing Žilina - Kopenhagen (1-3) || Champions League 2017/2018

Woensdag 12 juli 2017 - 20:15 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Žilina het woensdag 12 juli 2017 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Kopenhagen. De wedstrijd wordt gespeeld in Štadión Pod Dubňom in Žilina.

Via de Žilina - Kopenhagen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Žilina - Kopenhagen (1-3)

Het Champions League duel tussen Žilina en Kopenhagen is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Kopenhagen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door N. Spalek, waarmee Žilina met 1-0 de leiding nam. In de 61e minuut kreeg M. Kacer van Žilina voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Žilina de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte A. Pavlovic namens FC Copenhagen in de 68e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 73e minuut was het FC Copenhagen dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van A. Pavlovic. Na 83 minuten werd de voorsprong voor FC Copenhagen vergroot nadat A. Pavlovic de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Kopenhagen.

Wedstrijdstatistieken Žilina - Kopenhagen
1
3
LIVE Žilina - Kopenhagen 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Žilina - Kopenhagen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Žilina Gele kaart voor M. Kacer Žilina
39' Doelpunt Žilina Doelpunt N. Spalek met assist van E. Jankauskas Žilina 1-0
46' Wissel FC Copenhagen Wissel M. Luftner voor Y. Toutouh FC Copenhagen
51' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor W. Kvist FC Copenhagen
57' Gele kaart Žilina Gele kaart voor I. Diaz Žilina
57' Wissel Žilina Wissel R. Sheydaev voor Y. Otubanjo Žilina
61' Tweede gele kaart Žilina Tweede gele kaart voor M. Kacer Žilina
66' Wissel FC Copenhagen Wissel K. Kusk voor P. Bengtsson FC Copenhagen
68' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt A. Pavlovic FC Copenhagen 1-1
72' Wissel Žilina Wissel R. Polievka voor E. Jankauskas Žilina
73' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt A. Pavlovic met assist van B. Verbic FC Copenhagen 1-2
76' Wissel FC Copenhagen Wissel F. Santander voor P. Sotiriou FC Copenhagen
83' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt A. Pavlovic met assist van N. Boilesen FC Copenhagen 1-3
86' Wissel Žilina Wissel J. Chvatal voor N. Spalek Žilina