Nabeschouwing AEK Athene - Ajax (0-2) || Champions League

Dinsdag 27 november 2018 - 18:55 uur

In de Champions League neemt AEK Athene het dinsdag 27 november 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympiako Stadio Spyros Louis in Athens.

Via de AEK Athene - Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AEK Athene - Ajax (0-2)

Het Champions League duel tussen AEK Athene en Ajax is onder leiding van scheidsrechter Michael Oliver geëindigd in een 0-2 overwinning voor Ajax. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor M. Livaja van AEK Athens. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 67e minuut het veld moest verlaten. Een penalty zorgde er later in de 68e minuut voor dat Ajax via D. Tadić op 0-1 kwam te staan. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Ajax via een goal van D. Tadić in de 72e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Ajax.

Wedstrijdstatistieken AEK Athene - Ajax
Balbezit
33%
67%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
5
2
Schoten totaal
5
16
Schoten op doel
2
5
Aanvallen
80
132
Gevaarlijke aanvallen
22
47
Passes
327
655
Overtredingen
18
11
Buitenspel
1
2
Corners
3
5
Wissels
3
3
LIVE AEK Athene - Ajax 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AEK Athene - Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Gele kaart Ajax Gele kaart voor L. Schöne Ajax
29' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor M. Oikonomou AEK Athens
51' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor D. Chygrynskiy AEK Athens
53' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor M. Livaja AEK Athens
60' Gele kaart Ajax Gele kaart voor N. Mazraoui Ajax
62' Wissel Ajax Wissel K. Huntelaar voor K. Dolberg Ajax
67' Tweede gele kaart AEK Athens Tweede gele kaart voor M. Livaja AEK Athens
68' Penalty Ajax Penalty D. Tadić Ajax 0-1
72' Doelpunt Ajax Doelpunt D. Tadić met assist van K. Huntelaar Ajax 0-2
73' Wissel AEK Athens Wissel L. Boyé voor Rodrigo Galo AEK Athens
78' Wissel AEK Athens Wissel V. Klonaridis voor P. Mandalos AEK Athens
81' Wissel Ajax Wissel R. Kristensen voor N. Mazraoui Ajax
82' Wissel AEK Athens Wissel G. Giakoumakis voor E. Ponce AEK Athens
86' Wissel Ajax Wissel Z. Labyad voor D. van de Beek Ajax
90' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor G. Giakoumakis AEK Athens
Opstellingen AEK Athene - Ajax
De opstellingen van AEK Athene en Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AEK Athene gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Ajax zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing AEK Athene - Ajax

AEK Athene en Ajax spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Oliver en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat AEK Athene en Ajax elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst AEK Athene 0
Winst Ajax 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel AEK Athene op een 4e positie staat, terwijl we Ajax terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
AEK Athene - Ajax Opstelling AEK Athene Opstelling Ajax Live AEK Athene - Ajax Live AEK Athene - Ajax kijken AEK Athene - Ajax kijken Live AEK Athene - Ajax stream AEK Athene - Ajax Fox Sports Nabeschouwing AEK Athene - Ajax Uitslag AEK Athene - Ajax Statistieken AEK Athene - Ajax Champions League 2018/2019 AEK Athene - Ajax wedden AEK Athene - Ajax gokken AEK Athene - Ajax Unibet