Nabeschouwing AEK Athene - Bayern München (0-2) || Champions League 2018/2019

Dinsdag 23 oktober 2018 - 18:55 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt AEK Athene het dinsdag 23 oktober 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Bayern München. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympiako Stadio Spyros Louis in Athens.

Via de AEK Athene - Bayern München live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AEK Athene - Bayern München (0-2)

Het Champions League duel tussen AEK Athene en Bayern München is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Kulbakov geëindigd in een 0-2 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 61e minuut door Javi Martínez, waarmee FC Bayern München met 0-1 de leiding nam. FC Bayern München vergrootte in de 63e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Lewandowski op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Bayern München.

LIVE AEK Athene - Bayern München 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AEK Athene - Bayern München teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

61' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt Javi Martínez FC Bayern München 0-1
62' Wissel FC Bayern München Wissel L. Goretzka voor J. Rodríguez FC Bayern München
63' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt R. Lewandowski met assist van Rafinha FC Bayern München 0-2
64' Wissel AEK Athens Wissel L. Boyé voor V. Klonaridis AEK Athens
75' Wissel FC Bayern München Wissel T. Müller voor S. Gnabry FC Bayern München
76' Wissel AEK Athens Wissel Alef voor P. Mandalos AEK Athens
84' Wissel FC Bayern München Wissel S. Wagner voor R. Lewandowski FC Bayern München
84' Wissel AEK Athens Wissel Rodrigo Galo voor K. Galanopoulos AEK Athens
Video hoogtepunten en samenvatting AEK Athene - Bayern München
Opstellingen AEK Athene - Bayern München
De opstellingen van AEK Athene en Bayern München zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AEK Athene gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bayern München zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing AEK Athene - Bayern München

AEK Athene en Bayern München spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Kulbakov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat AEK Athene en Bayern München elkaar treffen in de Champions League.

Winst AEK Athene 0
Winst Bayern München 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel AEK Athene op een 4e positie staat, terwijl we Bayern München terugvinden op de 2e plaats.