Nabeschouwing Ajax - Sturm Graz (2-0) || Champions League 2018/2019

Woensdag 25 juli 2018 - 20:30 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Ajax het woensdag 25 juli 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Sturm Graz. De wedstrijd wordt gespeeld in Johan Cruijff Arena in Amsterdam.

Via de Ajax - Sturm Graz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ajax - Sturm Graz (2-0)

Het Champions League duel tussen Ajax en Sturm Graz is onder leiding van scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández geëindigd in een 2-0 overwinning voor Ajax. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door H. Ziyech, waarmee Ajax met 1-0 de leiding nam. Ajax kreeg via L. Schöne in de 57e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Alejandro José Hernández Hernández de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 2-0 overwinning in het voordeel van Ajax.

LIVE Ajax - Sturm Graz 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ajax - Sturm Graz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Ajax Doelpunt H. Ziyech met assist van N. Mazraoui Ajax 1-0
40' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor F. Koch Sturm Graz
46' Wissel Sturm Graz Wissel S. Lovric voor Filipe Ferreira Sturm Graz
57' Penalty gemist Ajax Penalty gemist L. Schöne Ajax
58' Wissel Sturm Graz Wissel P. Hosiner voor E. Eze Sturm Graz
66' Wissel Ajax Wissel D. Tadić voor L. Schöne Ajax
76' Wissel Sturm Graz Wissel P. Huspek voor L. Grozurek Sturm Graz
79' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor M. Lackner Sturm Graz
84' Wissel Ajax Wissel D. Blind voor C. Eiting Ajax
87' Wissel Ajax Wissel K. Sierhuis voor K. Huntelaar Ajax
Video hoogtepunten en samenvatting Ajax - Sturm Graz
Opstellingen Ajax - Sturm Graz
De opstellingen van Ajax en Sturm Graz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ajax gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sturm Graz zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.