Nabeschouwing Atlético Madrid - Juventus (2-0) || Champions League 2018/2019

Woensdag 20 februari 2019 - 21:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Atlético Madrid het woensdag 20 februari 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Juventus. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Civitas Metropolitano in Madrid.

Via de Atlético Madrid - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atlético Madrid - Juventus (2-0)

Het Champions League duel tussen Atlético Madrid en Juventus is onder leiding van scheidsrechter Felix Zwayer geëindigd in een 2-0 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 78e minuut door J. Giménez, waarmee Atlético Madrid met 1-0 de leiding nam. Atlético Madrid vergrootte in de 83e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Godín op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid.

LIVE Atlético Madrid - Juventus 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atlético Madrid - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Diego Costa Atlético Madrid
48' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor T. Partey Atlético Madrid
55' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Alex Sandro Juventus
58' Wissel Atlético Madrid Wissel Álvaro Morata voor Diego Costa Atlético Madrid
61' Wissel Atlético Madrid Wissel T. Lemar voor T. Partey Atlético Madrid
67' Wissel Atlético Madrid Wissel Á. Correa voor Koke Atlético Madrid
72' Wissel Juventus Wissel E. Can voor M. Pjanić Juventus
78' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt J. Giménez Atlético Madrid 1-0
80' Wissel Juventus Wissel F. Bernardeschi voor P. Dybala Juventus
83' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt D. Godín Atlético Madrid 2-0
84' Wissel Juventus Wissel João Cancelo voor B. Matuidi Juventus
89' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor A. Griezmann Atlético Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Atlético Madrid - Juventus
Opstellingen Atlético Madrid - Juventus
De opstellingen van Atlético Madrid en Juventus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atlético Madrid gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Juventus zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Atlético Madrid - Juventus

Atlético Madrid en Juventus spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Felix Zwayer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atlético Madrid en Juventus in de Champions League vond plaats op 9 december 2014 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Atlético Madrid favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Juventus slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.