Nabeschouwing Barcelona - PSV (4-0) || Champions League 2018/2019

Dinsdag 18 september 2018 - 18:55 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Barcelona het dinsdag 18 september 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Spotify Camp Nou in Barcelona.

Via de Barcelona - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - PSV (4-0)

Het Champions League duel tussen Barcelona en PSV is onder leiding van scheidsrechter Anastasios Sidiropoulos geëindigd in een 4-0 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door L. Messi, waarmee FC Barcelona met 1-0 de leiding nam. FC Barcelona vergrootte in de 75e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Dembélé op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 77e minuut volgde een derde treffer van FC Barcelona, waarmee L. Messi zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

In de 79e minuut moest FC Barcelona verder met een man minder, nadat S. Umtiti een tweede gele kaart kreeg. Ook na de derde treffer nam FC Barcelona geen gas terug, waardoor in de 87e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van L. Messi.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Barcelona.

LIVE Barcelona - PSV 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart PSV Gele kaart voor N. Viergever PSV
32' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi FC Barcelona 1-0
55' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor S. Umtiti FC Barcelona
57' Gele kaart PSV Gele kaart voor L. de Jong PSV
67' Wissel PSV Wissel N. Isimat-Mirin voor N. Viergever PSV
75' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt O. Dembélé FC Barcelona 2-0
77' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van I. Rakitić FC Barcelona 3-0
78' Wissel PSV Wissel D. Malen voor S. Bergwijn PSV
79' Tweede gele kaart FC Barcelona Tweede gele kaart voor S. Umtiti FC Barcelona
81' Wissel FC Barcelona Wissel C. Lenglet voor Philippe Coutinho FC Barcelona
82' Wissel PSV Wissel É. Gutiérrez voor P. Rosario PSV
83' Wissel FC Barcelona Wissel Arthur voor O. Dembélé FC Barcelona
85' Wissel FC Barcelona Wissel A. Vidal voor I. Rakitić FC Barcelona
87' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van L. Suárez FC Barcelona 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - PSV
Opstellingen Barcelona - PSV
De opstellingen van Barcelona en PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barcelona gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en PSV zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Barcelona - PSV

Barcelona en PSV spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anastasios Sidiropoulos en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Champions League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Barcelona en PSV elkaar treffen in de Champions League.