Nabeschouwing Basel - PAOK (0-3) || Champions League 2018/2019

Woensdag 1 augustus 2018 - 20:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Basel het woensdag 1 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen PAOK. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Jakob-Park in Basel.

Via de Basel - PAOK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Basel - PAOK (0-3)

Het Champions League duel tussen Basel en PAOK is onder leiding van scheidsrechter Paolo Valeri geëindigd in een 0-3 overwinning voor PAOK. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Fernando Varela, waarmee PAOK met 0-1 de leiding nam. PAOK vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Prijović op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut volgde een derde treffer van PAOK, waarmee O. El Kaddouri zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Paolo Valeri, waardoor PAOK een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Basel - PAOK 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Basel - PAOK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt PAOK Doelpunt Fernando Varela met assist van D. Pelkas PAOK 0-1
16' Gele kaart PAOK Gele kaart voor A. Prijović PAOK
33' Gele kaart Basel Gele kaart voor L. Zuffi Basel
44' Gele kaart Basel Gele kaart voor S. Dié Basel
46' Wissel Basel Wissel S. Campo voor V. Stocker Basel
48' Gele kaart PAOK Gele kaart voor Léo Matos PAOK
52' Doelpunt PAOK Doelpunt A. Prijović met assist van A. Paschalakis PAOK 0-2
60' Doelpunt PAOK Doelpunt O. El Kaddouri met assist van D. Pelkas PAOK 0-3
63' Gele kaart Basel Gele kaart voor M. Suchý Basel
73' Wissel Basel Wissel R. van Wolfswinkel voor Albian Ajeti Basel
74' Wissel PAOK Wissel Léo Jabá voor O. El Kaddouri PAOK
77' Gele kaart PAOK Gele kaart voor D. Pelkas PAOK
82' Wissel PAOK Wissel E. Shakhov voor Cañas PAOK
84' Wissel Basel Wissel D. Oberlin voor É. Álvarez Basel
85' Wissel PAOK Wissel Amr Warda voor D. Pelkas PAOK
Video hoogtepunten en samenvatting Basel - PAOK
Opstellingen Basel - PAOK
De opstellingen van Basel en PAOK zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Basel gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en PAOK zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Basel - PAOK

Basel en PAOK spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Valeri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Basel en PAOK in de Champions League vond plaats op 24 juli 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor PAOK. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is PAOK favoriet. 1 keer wist de ploeg van Basel te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Basel. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.