Nabeschouwing BATE - PSV (2-3) || Champions League 2018/2019

Dinsdag 21 augustus 2018 - 21:00 uur

BATE - PSV

In de Champions League 2018/2019 neemt BATE het dinsdag 21 augustus 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Borisov Arena in Borisov.

Via de BATE - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing BATE - PSV (2-3)

Het Champions League duel tussen BATE en PSV is onder leiding van scheidsrechter Felix Zwayer geëindigd in een 2-3 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door J. Tuominen, waarmee BATE met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van G. Pereiro in de 35e minuut zorgde er even later voor dat PSV weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 61e minuut zette H. Lozano zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee PSV de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen A. Hleb in de 88e minuut de 2-2 maakte namens BATE. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk PSV dat in de 89e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat D. Malen de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Felix Zwayer bij een 2-3 eindstand in het voordeel van PSV.

LIVE BATE - PSV 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd BATE - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt BATE Doelpunt J. Tuominen met assist van A. Filipović BATE 1-0
18' Gele kaart PSV Gele kaart voor L. de Jong PSV
35' Penalty PSV Penalty G. Pereiro PSV 1-1
38' Gele kaart BATE Gele kaart voor E. Filipenko BATE
40' Gele kaart BATE Gele kaart voor I. Stasevich BATE
60' Wissel BATE Wissel M. Skavysh voor J. Tuominen BATE
61' Doelpunt PSV Doelpunt H. Lozano met assist van L. de Jong PSV 1-2
64' Wissel BATE Wissel A. Hleb voor S. Dragun BATE
81' Wissel BATE Wissel M. Volodko voor M. Ivanić BATE
82' Wissel PSV Wissel Mauro Júnior voor G. Pereiro PSV
83' Gele kaart BATE Gele kaart voor A. Rios BATE
86' Wissel PSV Wissel D. Malen voor H. Lozano PSV
87' Gele kaart PSV Gele kaart voor H. Lozano PSV
88' Doelpunt BATE Doelpunt A. Hleb BATE 2-2
89' Doelpunt PSV Doelpunt D. Malen met assist van Angeliño PSV 2-3
94' Wissel PSV Wissel N. Isimat-Mirin voor P. Rosario PSV
98' Gele kaart PSV Gele kaart voor J. Teze PSV
Video hoogtepunten en samenvatting BATE - PSV
Opstellingen BATE - PSV
De opstellingen van BATE en PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat BATE gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en PSV zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Alexey Baga
Voorbeschouwing BATE - PSV

BATE en PSV spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Felix Zwayer en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat BATE en PSV elkaar treffen in de Champions League.