Nabeschouwing Celtic - AEK Athene (1-1) || Champions League 2018/2019

Woensdag 8 augustus 2018 - 20:45 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Celtic het woensdag 8 augustus 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen AEK Athene. De wedstrijd wordt gespeeld in Celtic Park in Glasgow.

Via de Celtic - AEK Athene live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celtic - AEK Athene (1-1)

De Champions League 2018/2019 wedstrijd tussen Celtic en AEK Athene geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door C. McGregor, waarmee Celtic met 1-0 de leiding nam. AEK Athens kwam na 44 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van V. Klonaridis, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 57e minuut kreeg K. Galanopoulos van AEK Athens voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en AEK Athens de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Celtic - AEK Athene 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celtic - AEK Athene teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor V. Klonaridis AEK Athens
17' Doelpunt Celtic Doelpunt C. McGregor met assist van K. Tierney Celtic 1-0
44' Doelpunt AEK Athens Doelpunt V. Klonaridis met assist van Hélder Lopes AEK Athens 1-1
49' Gele kaart Celtic Gele kaart voor K. Ajer Celtic
50' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor K. Galanopoulos AEK Athens
57' Tweede gele kaart AEK Athens Tweede gele kaart voor K. Galanopoulos AEK Athens
64' Wissel Celtic Wissel L. Griffiths voor T. Rogić Celtic
66' Wissel AEK Athens Wissel Alef voor A. Bakasetas AEK Athens
68' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor M. Oikonomou AEK Athens
77' Wissel Celtic Wissel S. Sinclair voor M. Lustig Celtic
77' Wissel AEK Athens Wissel E. Ponce voor M. Livaja AEK Athens
80' Wissel AEK Athens Wissel Rodrigo Galo voor V. Klonaridis AEK Athens
Video hoogtepunten en samenvatting Celtic - AEK Athene
Opstellingen Celtic - AEK Athene
De opstellingen van Celtic en AEK Athene zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Celtic gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en AEK Athene zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-5-1
Voorbeschouwing Celtic - AEK Athene

Celtic en AEK Athene spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Banti en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Celtic en AEK Athene elkaar treffen in de Champions League.