Nabeschouwing Celtic - Alashkert (3-0) || Champions League 2018/2019

Woensdag 18 juli 2018 - 20:45 uur



In de Champions League 2018/2019 neemt Celtic het woensdag 18 juli 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Alashkert. De wedstrijd wordt gespeeld in Celtic Park in Glasgow.

Via de Celtic - Alashkert live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celtic - Alashkert (3-0)

Het Champions League duel tussen Celtic en Alashkert is onder leiding van scheidsrechter Horațiu Mircea Feșnic geëindigd in een 3-0 overwinning voor Celtic. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door M. Dembélé, waarmee Celtic met 1-0 de leiding nam. In de 11e minuut moest J. Šimunović van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Horațiu Mircea Feșnic een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Celtic verder met een speler minder. Door een benutte penalty kwam Celtic vervolgens op 2-0. Het was M. Dembélé die vanaf 11 meter wist te scoren in de 19e minuut.

In de 35e minuut volgde een derde treffer van Celtic, waarmee J. Forrest zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Horațiu Mircea Feșnic, waardoor Celtic een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Celtic - Alashkert
Goals
3
0
Balbezit
59%
41%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
11
8
Schoten op doel
9
3
Aanvallen
45
32
Gevaarlijke aanvallen
31
21
Corners
8
4
Wissels
3
3
LIVE Celtic - Alashkert 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celtic - Alashkert teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Doelpunt Celtic Doelpunt M. Dembélé met assist van J. Forrest Celtic 1-0
11' Rode kaart Celtic Rode kaart voor J. Šimunović Celtic
17' Gele kaart Alashkert Gele kaart voor G. Daghbashyan Alashkert
19' Penalty Celtic Penalty M. Dembélé Celtic 2-0
22' Gele kaart Alashkert Gele kaart voor Jefferson Alashkert
35' Doelpunt Celtic Doelpunt J. Forrest met assist van M. Dembélé Celtic 3-0
46' Wissel Alashkert Wissel M. Manasyan voor U. Nenadović Alashkert
57' Gele kaart Alashkert Gele kaart voor M. Manasyan Alashkert
64' Wissel Alashkert Wissel A. Simonyan voor D. Sekulić Alashkert
64' Wissel Celtic Wissel S. Sinclair voor O. Édouard Celtic
66' Wissel Celtic Wissel R. Christie voor M. Dembélé Celtic
75' Gele kaart Celtic Gele kaart voor K. Ajer Celtic
76' Wissel Celtic Wissel M. Johnston voor J. Forrest Celtic
86' Wissel Alashkert Wissel C. Romero voor Jefferson Alashkert
Video hoogtepunten en samenvatting Celtic - Alashkert
Opstellingen Celtic - Alashkert
De opstellingen van Celtic en Alashkert zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Celtic gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Alashkert zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-5-2
Wissels Celtic
# Speler Pos.
29 Scott Bain K
56 Anthony Ralston V
17 Ryan Christie M
19 Scott Allan M
88 Jules Christ Kouassi Eboue M
11 Scott Sinclair M
73 Michael Johnston M
Voorbeschouwing Celtic - Alashkert

Celtic en Alashkert spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Horațiu Mircea Feșnic en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Celtic en Alashkert in de Champions League vond plaats op 10 juli 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Celtic. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Celtic favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Alashkert slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Celtic 1
Winst Alashkert 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Celtic - Alashkert Opstelling Celtic Opstelling Alashkert Live Celtic - Alashkert Live Celtic - Alashkert kijken Celtic - Alashkert kijken Live Celtic - Alashkert stream Celtic - Alashkert Fox Sports Nabeschouwing Celtic - Alashkert Uitslag Celtic - Alashkert Statistieken Celtic - Alashkert Champions League 2018/2019 Celtic - Alashkert wedden Celtic - Alashkert gokken Celtic - Alashkert Unibet