Nabeschouwing Crvena Zvezda - PSG (1-4) || Champions League 2018/2019

Dinsdag 11 december 2018 - 21:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Crvena Zvezda het dinsdag 11 december 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen PSG. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Rajko Mitić in Beograd.

Via de Crvena Zvezda - PSG live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crvena Zvezda - PSG (1-4)

Het Champions League duel tussen Crvena Zvezda en PSG is onder leiding van scheidsrechter William Collum geëindigd in een 1-4 overwinning voor PSG. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door E. Cavani, waarmee Paris Saint Germain met 0-1 de leiding nam. Paris Saint Germain vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Neymar op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 56e minuut wist Crvena Zvezda de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via M. Gobeljić.

Na 74 minuten werd de voorsprong voor Paris Saint Germain vergroot nadat Marquinhos de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 92e minuut wist K. Mbappé namens Paris Saint Germain de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter William Collum bij een 1-4 eindstand in het voordeel van PSG.

LIVE Crvena Zvezda - PSG 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crvena Zvezda - PSG teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt E. Cavani met assist van K. Mbappé Paris Saint Germain 0-1
10' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor M. Borjan Crvena Zvezda
28' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor M. Pavkov Crvena Zvezda
29' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor T. Kehrer Paris Saint Germain
40' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt Neymar met assist van K. Mbappé Paris Saint Germain 0-2
56' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt M. Gobeljić Crvena Zvezda 1-2
62' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor Juan Bernat Paris Saint Germain
72' Wissel Crvena Zvezda Wissel L. Ebecilio voor V. Simić Crvena Zvezda
72' Wissel Crvena Zvezda Wissel R. Boakye voor M. Pavkov Crvena Zvezda
74' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt Marquinhos met assist van Á. Di María Paris Saint Germain 1-3
78' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor F. Stojković Crvena Zvezda
83' Wissel Paris Saint Germain Wissel A. Rabiot voor M. Verratti Paris Saint Germain
86' Wissel Crvena Zvezda Wissel D. Joveljić voor M. Marin Crvena Zvezda
87' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor M. Gobeljić Crvena Zvezda
88' Wissel Paris Saint Germain Wissel J. Draxler voor Á. Di María Paris Saint Germain
92' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt K. Mbappé met assist van Neymar Paris Saint Germain 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Crvena Zvezda - PSG
Opstellingen Crvena Zvezda - PSG
De opstellingen van Crvena Zvezda en PSG zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crvena Zvezda gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en PSG zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Vladan Milojević
Voorbeschouwing Crvena Zvezda - PSG

Crvena Zvezda en PSG spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter William Collum en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Crvena Zvezda en PSG in de Champions League vond plaats op 3 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSG. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is PSG favoriet. 1 keer wist de ploeg van Crvena Zvezda te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Crvena Zvezda. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Crvena Zvezda 0
Winst PSG 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Crvena Zvezda op een 4e positie staat, terwijl we PSG terugvinden op de 2e plaats.