Nabeschouwing CSKA Moskva - Roma (1-2) || Champions League 2018/2019

Woensdag 7 november 2018 - 18:55 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt CSKA Moskva het woensdag 7 november 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Roma. De wedstrijd wordt gespeeld in VEB Arena in Moskva.

Via de CSKA Moskva - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Moskva - Roma (1-2)

Het Champions League duel tussen CSKA Moskva en Roma is onder leiding van scheidsrechter Cüneyt Çakιr geëindigd in een 1-2 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Roma kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van K. Manolas. CSKA Moskva kwam in de 50e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Sigurdsson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 56e minuut kreeg H. Magnússon van CSKA Moskva voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en CSKA Moskva de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 59e minuut was het Roma dat op een 1-2 voorsprong kwam na een goal van Lorenzo Pellegrini, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Cüneyt Çakιr, waardoor Roma een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE CSKA Moskva - Roma 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Moskva - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Roma Doelpunt K. Manolas met assist van Lorenzo Pellegrini Roma 0-1
12' Wissel CSKA Moskva Wissel G. Shchennikov voor M. Fernandes CSKA Moskva
30' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor H. Magnússon CSKA Moskva
50' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt A. Sigurdsson met assist van I. Akhmetov CSKA Moskva 1-1
56' Tweede gele kaart CSKA Moskva Tweede gele kaart voor H. Magnússon CSKA Moskva
59' Doelpunt Roma Doelpunt Lorenzo Pellegrini met assist van E. Džeko Roma 1-2
64' Wissel CSKA Moskva Wissel N. Chernov voor A. Sigurdsson CSKA Moskva
70' Wissel Roma Wissel C. Ünder voor J. Kluivert Roma
76' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Khosonov voor I. Akhmetov CSKA Moskva
82' Wissel Roma Wissel N. Zaniolo voor Lorenzo Pellegrini Roma
88' Wissel Roma Wissel Juan Jesus voor A. Florenzi Roma
Video hoogtepunten en samenvatting CSKA Moskva - Roma
Opstellingen CSKA Moskva - Roma
De opstellingen van CSKA Moskva en Roma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CSKA Moskva gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Roma zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.