Nabeschouwing CSKA Moskva - Viktoria Pilsen (1-2) || Champions League 2018/2019

Dinsdag 27 november 2018 - 18:55 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt CSKA Moskva het dinsdag 27 november 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Viktoria Pilsen. De wedstrijd wordt gespeeld in VEB Arena in Moskva.

Via de CSKA Moskva - Viktoria Pilsen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Moskva - Viktoria Pilsen (1-2)

Het Champions League duel tussen CSKA Moskva en Viktoria Pilsen is onder leiding van scheidsrechter Danny Desmond Makkelie geëindigd in een 1-2 overwinning voor Viktoria Pilsen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 10 minuten. N. Vlašić maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee CSKA Moskva vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Viktoria Plzeň kreeg via R. Procházka in de 44e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Danny Desmond Makkelie de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte R. Procházka namens Viktoria Plzeň in de 56e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat L. Hejda namens Viktoria Plzeň in de 81e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Danny Desmond Makkelie, waardoor Viktoria Pilsen een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE CSKA Moskva - Viktoria Pilsen 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Moskva - Viktoria Pilsen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Penalty CSKA Moskva Penalty N. Vlašić CSKA Moskva 1-0
13' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor I. Oblyakov CSKA Moskva
24' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor F. Chalov CSKA Moskva
36' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor R. Hubník Viktoria Plzeň
44' Penalty gemist Viktoria Plzeň Penalty gemist R. Procházka Viktoria Plzeň
46' Wissel CSKA Moskva Wissel D. Efremov voor G. Shchennikov CSKA Moskva
46' Wissel Viktoria Plzeň Wissel J. Kopic voor D. Limberský Viktoria Plzeň
56' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt R. Procházka met assist van R. Řezník Viktoria Plzeň 1-1
60' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor P. Hrošovský Viktoria Plzeň
70' Wissel Viktoria Plzeň Wissel M. Havel voor M. Petržela Viktoria Plzeň
72' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Kuchaev voor I. Oblyakov CSKA Moskva
80' Wissel CSKA Moskva Wissel T. Zhamaletdinov voor F. Chalov CSKA Moskva
80' Wissel Viktoria Plzeň Wissel J. Řezníček voor T. Chorý Viktoria Plzeň
81' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt L. Hejda met assist van P. Hrošovský Viktoria Plzeň 1-2
92' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor J. Kopic Viktoria Plzeň
Video hoogtepunten en samenvatting CSKA Moskva - Viktoria Pilsen
Opstellingen CSKA Moskva - Viktoria Pilsen
De opstellingen van CSKA Moskva en Viktoria Pilsen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CSKA Moskva gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Viktoria Pilsen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.