Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Hapoel Be'er Sheva (5-0) || Champions League 2018/2019

Dinsdag 24 juli 2018 - 20:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Dinamo Zagreb het dinsdag 24 juli 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Hapoel Be'er Sheva. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Maksimir in Zagreb.

Via de Dinamo Zagreb - Hapoel Be'er Sheva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Hapoel Be'er Sheva (5-0)

Het Champions League duel tussen Dinamo Zagreb en Hapoel Be'er Sheva is onder leiding van scheidsrechter Ali Palabıyık geëindigd in een 5-0 overwinning voor Dinamo Zagreb. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door I. Hajrović, waarmee Dinamo Zagreb met 1-0 de leiding nam. Dinamo Zagreb vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Oršić op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 51e minuut volgde een derde treffer van Dinamo Zagreb, waarmee A. Ademi zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Dinamo Zagreb geen gas terug, waardoor in de 62e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van A. Ademi. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Dinamo Zagreb. Deze werd gescoord door A. Hodžić in de 82e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ali Palabıyık en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Dinamo Zagreb.

LIVE Dinamo Zagreb - Hapoel Be'er Sheva 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Zagreb - Hapoel Be'er Sheva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor P. Stojanović Dinamo Zagreb
5' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor I. Hajrović Dinamo Zagreb
22' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt I. Hajrović Dinamo Zagreb 1-0
28' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt M. Oršić met assist van A. Gojak Dinamo Zagreb 2-0
46' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel H. Maman voor J. Cétout Hapoel Be'er Sheva
48' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor O. Biton Hapoel Be'er Sheva
49' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor L. Taha Hapoel Be'er Sheva
51' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt A. Ademi met assist van A. Gojak Dinamo Zagreb 3-0
54' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel A. Nwakaeme voor H. Ezra Hapoel Be'er Sheva
62' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt A. Ademi Dinamo Zagreb 4-0
70' Wissel Dinamo Zagreb Wissel A. Hodžić voor M. Budimir Dinamo Zagreb
73' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel E. Ben Basat voor D. Einbinder Hapoel Be'er Sheva
74' Wissel Dinamo Zagreb Wissel M. Šitum voor M. Oršić Dinamo Zagreb
82' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt A. Hodžić met assist van I. Hajrović Dinamo Zagreb 5-0
85' Wissel Dinamo Zagreb Wissel I. Fiolić voor I. Hajrović Dinamo Zagreb
92' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor A. Gojak Dinamo Zagreb
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Zagreb - Hapoel Be'er Sheva
Opstellingen Dinamo Zagreb - Hapoel Be'er Sheva
De opstellingen van Dinamo Zagreb en Hapoel Be'er Sheva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Zagreb gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Hapoel Be'er Sheva zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.