Nabeschouwing Dynamo Kiev - Slavia Praag (2-0) || Champions League 2018/2019

Dinsdag 14 augustus 2018 - 18:30 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Dynamo Kiev het dinsdag 14 augustus 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Slavia Praag. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiysky National Sports Complex in Kiev.

Via de Dynamo Kiev - Slavia Praag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dynamo Kiev - Slavia Praag (2-0)

Het Champions League duel tussen Dynamo Kiev en Slavia Praag is onder leiding van scheidsrechter Daniel Stefanski geëindigd in een 2-0 overwinning voor Dynamo Kiev. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door B. Verbič, waarmee Dynamo Kyiv met 1-0 de leiding nam. Dynamo Kyiv vergrootte in de 74e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Besedin op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Dynamo Kiev.

LIVE Dynamo Kiev - Slavia Praag 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dynamo Kiev - Slavia Praag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt B. Verbič met assist van V. Tsygankov Dynamo Kyiv 1-0
38' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor J. Hušbauer Slavia Praha
39' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor P. Kovář Slavia Praha
46' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor M. Stoch Slavia Praha
68' Wissel Slavia Praha Wissel A. Băluță voor J. Zmrhal Slavia Praha
74' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt A. Besedin met assist van V. Tsygankov Dynamo Kyiv 2-0
75' Wissel Slavia Praha Wissel M. Škoda voor S. Tecl Slavia Praha
75' Wissel Dynamo Kyiv Wissel A. Shabanov voor M. Burda Dynamo Kyiv
85' Wissel Slavia Praha Wissel M. Frydrych voor J. Hušbauer Slavia Praha
86' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor J. Bořil Slavia Praha
88' Wissel Dynamo Kyiv Wissel V. Buyalskyy voor V. Shepelev Dynamo Kyiv
89' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor V. Coufal Slavia Praha
92' Wissel Dynamo Kyiv Wissel M. Moroziuk voor V. Tsygankov Dynamo Kyiv
94' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor M. Frydrych Slavia Praha
Video hoogtepunten en samenvatting Dynamo Kiev - Slavia Praag
Opstellingen Dynamo Kiev - Slavia Praag
De opstellingen van Dynamo Kiev en Slavia Praag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dynamo Kiev gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Slavia Praag zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.