Nabeschouwing Galatasaray - Schalke 04 (0-0) || Champions League 2018/2019

Woensdag 24 oktober 2018 - 21:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Galatasaray het woensdag 24 oktober 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Schalke 04. De wedstrijd wordt gespeeld in NEF Stadyumu in İstanbul.

Via de Galatasaray - Schalke 04 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray - Schalke 04 (0-0)

De Champions League 2018/2019 wedstrijd tussen Galatasaray en Schalke 04 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Galatasaray en Schalke 04 gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Schalke 04 kreeg flink wat kansen om te scoren, maar ondanks diverse pogingen wilde de bal maar niet in het doel eindigen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Benoît Bastien niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Galatasaray - Schalke 04 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray - Schalke 04 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

50' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor B. Embolo Schalke 04
52' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Y. Nagatomo Galatasaray
60' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor M. Linnes Galatasaray
61' Wissel Galatasaray Wissel S. İnan voor S. Gümüş Galatasaray
70' Wissel Galatasaray Wissel M. Çelik voor E. Derdiyok Galatasaray
77' Wissel Schalke 04 Wissel S. Skrzybski voor Y. Konoplyanka Schalke 04
82' Wissel Galatasaray Wissel Ö. Bayram voor Y. Nagatomo Galatasaray
82' Wissel Schalke 04 Wissel W. McKennie voor B. Embolo Schalke 04
90' Wissel Schalke 04 Wissel G. Burgstaller voor M. Uth Schalke 04
95' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Y. Belhanda Galatasaray
Video hoogtepunten en samenvatting Galatasaray - Schalke 04
Opstellingen Galatasaray - Schalke 04
De opstellingen van Galatasaray en Schalke 04 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Galatasaray gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Schalke 04 zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Galatasaray - Schalke 04

Galatasaray en Schalke 04 spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Benoît Bastien en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Galatasaray en Schalke 04 in de Champions League vond plaats op 12 maart 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Galatasaray. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Galatasaray favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Schalke 04 slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Galatasaray 1
Winst Schalke 04 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Galatasaray op een 3e positie staat, terwijl we Schalke 04 terugvinden op de 2e plaats.