Nabeschouwing Hapoel Be'er Sheva - Dinamo Zagreb (2-2) || Champions League 2018/2019

Dinsdag 31 juli 2018 - 19:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Hapoel Be'er Sheva het dinsdag 31 juli 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Zagreb. De wedstrijd wordt gespeeld in Yaakov Turner Toto Stadium in Beer Sheva.

Via de Hapoel Be'er Sheva - Dinamo Zagreb live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hapoel Be'er Sheva - Dinamo Zagreb (2-2)

De Champions League 2018/2019 wedstrijd tussen Hapoel Be'er Sheva en Dinamo Zagreb geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door J. Ogu, waarmee Hapoel Be'er Sheva met 1-0 de leiding nam. Dinamo Zagreb kwam in de 49e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Budimir, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 54e minuut zette I. Hajrović zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Dinamo Zagreb de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter François Letexier, waardoor een 2-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Hapoel Be'er Sheva - Dinamo Zagreb 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hapoel Be'er Sheva - Dinamo Zagreb teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor J. Ogu Hapoel Be'er Sheva
14' Doelpunt Hapoel Be'er Sheva Doelpunt J. Ogu met assist van O. Biton Hapoel Be'er Sheva 1-0
21' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor E. Ben Basat Hapoel Be'er Sheva
31' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor D. Einbinder Hapoel Be'er Sheva
34' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor P. Stojanović Hapoel Be'er Sheva
49' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt M. Budimir met assist van Daniel Olmo Dinamo Zagreb 1-1
54' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt I. Hajrović met assist van M. Budimir Dinamo Zagreb 1-2
56' Wissel Dinamo Zagreb Wissel M. Gavranović voor M. Budimir Dinamo Zagreb
68' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor A. Ademi Dinamo Zagreb
68' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor H. Maman Hapoel Be'er Sheva
72' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel H. Ezra voor H. Maman Hapoel Be'er Sheva
76' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel B. Sahar voor E. Ben Basat Hapoel Be'er Sheva
78' Wissel Dinamo Zagreb Wissel I. Šunjić voor Daniel Olmo Dinamo Zagreb
82' Wissel Dinamo Zagreb Wissel I. Fiolić voor I. Hajrović Dinamo Zagreb
83' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor M. Melikson Hapoel Be'er Sheva
83' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel N. Zrihan voor M. Melikson Hapoel Be'er Sheva
Video hoogtepunten en samenvatting Hapoel Be'er Sheva - Dinamo Zagreb
Opstellingen Hapoel Be'er Sheva - Dinamo Zagreb
De opstellingen van Hapoel Be'er Sheva en Dinamo Zagreb zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hapoel Be'er Sheva gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Dinamo Zagreb zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.