Nabeschouwing HJK - Víkingur (3-1) || Champions League

Dinsdag 17 juli 2018 - 18:00 uur

In de Champions League neemt HJK het dinsdag 17 juli 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Víkingur. De wedstrijd wordt gespeeld in Telia 5G -areena in Helsinki.

Via de HJK - Víkingur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing HJK - Víkingur (3-1)

Het Champions League duel tussen HJK en Víkingur is onder leiding van scheidsrechter Duje Strukan geëindigd in een 3-1 overwinning voor HJK. Na 45 minuten stond er een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. HJK kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van Klauss. HJK vergrootte in de 10e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Mensah op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 19e minuut volgde een derde treffer van HJK, waarmee M. Yaghoubi zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 21 minuten deed G. Vatnhamar iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Víkingur werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Víkingur echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen. HJK kreeg een penalty toegewezen in de 55e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond Klauss die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 3-1 tussenstand op het scorebord bleef staan.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor HJK.

Wedstrijdstatistieken HJK - Víkingur
Goals
3
1
Balbezit
69%
31%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
10
2
Schoten op doel
6
2
Aanvallen
150
76
Gevaarlijke aanvallen
93
39
Corners
2
2
Wissels
3
2
LIVE HJK - Víkingur 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd HJK - Víkingur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
1' Doelpunt HJK Doelpunt Klauss met assist van S. Dahlström HJK 1-0
10' Doelpunt HJK Doelpunt E. Mensah met assist van Klauss HJK 2-0
19' Doelpunt HJK Doelpunt M. Yaghoubi HJK 3-0
21' Doelpunt Víkingur Doelpunt G. Vatnhamar met assist van A. Lawal Víkingur 3-1
38' Gele kaart Víkingur Gele kaart voor H. Djurhuus Víkingur
54' Gele kaart Víkingur Gele kaart voor A. Caşcaval Víkingur
55' Penalty gemist HJK Penalty gemist Klauss HJK
67' Wissel Víkingur Wissel Hjartvard Hansen voor A. Caşcaval Víkingur
67' Wissel HJK Wissel F. Valenčič voor Klauss HJK
72' Wissel HJK Wissel E. Banza voor E. Mensah HJK
72' Wissel Víkingur Wissel A. Olsen voor A. Lawal Víkingur
84' Wissel HJK Wissel O. Ollikainen voor S. Dahlström HJK
Opstellingen HJK - Víkingur
De opstellingen van HJK en Víkingur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat HJK gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Víkingur zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Mika Lehkosuo
Formatie 4-4-1-1
Coach Sigfríður Skaale Clementsen
Voorbeschouwing HJK - Víkingur

HJK en Víkingur spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Duje Strukan en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat HJK en Víkingur elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst HJK 0
Winst Víkingur 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
HJK - Víkingur Opstelling HJK Opstelling Víkingur Live HJK - Víkingur Live HJK - Víkingur kijken HJK - Víkingur kijken Live HJK - Víkingur stream HJK - Víkingur Fox Sports Nabeschouwing HJK - Víkingur Uitslag HJK - Víkingur Statistieken HJK - Víkingur Champions League 2018/2019 HJK - Víkingur wedden HJK - Víkingur gokken HJK - Víkingur Unibet