Nabeschouwing Hoffenheim - Olympique Lyon (3-3) || Champions League 2018/2019

Dinsdag 23 oktober 2018 - 21:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Hoffenheim het dinsdag 23 oktober 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Olympique Lyon. De wedstrijd wordt gespeeld in PreZero Arena in Sinsheim.

Via de Hoffenheim - Olympique Lyon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hoffenheim - Olympique Lyon (3-3)

De Champions League 2018/2019 wedstrijd tussen Hoffenheim en Olympique Lyon geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door B. Traoré, waarmee Olympique Lyonnais met 0-1 de leiding nam. TSG Hoffenheim kwam in de 33e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Kramarić, die daarmee de stand op 1-1 zette.

Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 92e minuut wist Joelinton namens TSG Hoffenheim de eindstand op het scorebord te zetten: 3-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alberto Undiano Mallenco bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Hoffenheim - Olympique Lyon 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hoffenheim - Olympique Lyon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt B. Traoré Olympique Lyonnais 0-1
33' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt A. Kramarić TSG Hoffenheim 1-1
47' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor A. Kramarić K. Demirbay TSG Hoffenheim 2-1
59' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt T. NDombèlé met assist van K. Tete Olympique Lyonnais 2-2
61' Wissel TSG Hoffenheim Wissel Joelinton voor Á. Szalai TSG Hoffenheim
67' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt M. Depay Olympique Lyonnais 2-3
73' Wissel TSG Hoffenheim Wissel R. Nelson voor E. Bičakčić TSG Hoffenheim
80' Wissel TSG Hoffenheim Wissel S. Zuber voor I. Belfodil TSG Hoffenheim
81' Wissel Olympique Lyonnais Wissel M. Dembélé voor M. Depay Olympique Lyonnais
82' Wissel Olympique Lyonnais Wissel J. Ferri voor M. Terrier Olympique Lyonnais
86' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor K. Tete Olympique Lyonnais
91' Wissel Olympique Lyonnais Wissel Pape Diop voor B. Traoré Olympique Lyonnais
92' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt Joelinton met assist van N. Schulz TSG Hoffenheim 3-3
94' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor K. Demirbay TSG Hoffenheim
Video hoogtepunten en samenvatting Hoffenheim - Olympique Lyon
Opstellingen Hoffenheim - Olympique Lyon
De opstellingen van Hoffenheim en Olympique Lyon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hoffenheim gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Olympique Lyon zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Julian Nagelsmann
Coach Bruno Génésio
Voorbeschouwing Hoffenheim - Olympique Lyon

Hoffenheim en Olympique Lyon spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alberto Undiano Mallenco en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Hoffenheim en Olympique Lyon elkaar treffen in de Champions League.

Winst Hoffenheim 0
Winst Olympique Lyon 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hoffenheim op een 4e positie staat, terwijl we Olympique Lyon terugvinden op de 1e plaats.