Nabeschouwing Kukësi - Valletta (0-0) || Champions League 2018/2019

Woensdag 11 juli 2018 - 19:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Kukësi het woensdag 11 juli 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Valletta. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadiumi Loro Boriçi in Shkodër.

Via de Kukësi - Valletta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kukësi - Valletta (0-0)

De Champions League 2018/2019 wedstrijd tussen Kukësi en Valletta geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Thoroddur Hjaltalin niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Kukësi - Valletta 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kukësi - Valletta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Valletta Gele kaart voor E. Peña Valletta
58' Wissel Kukësi Wissel V. Ethemi voor V. Zguro Kukësi
59' Gele kaart Valletta Gele kaart voor J. Zerafa Valletta
61' Gele kaart Valletta Gele kaart voor R. Muscat Valletta
70' Wissel Valletta Wissel J. Gill voor R. Muscat Valletta
75' Wissel Kukësi Wissel H. Harba voor S. Plaku Kukësi
77' Wissel Valletta Wissel K. Nwoko voor M. Alba Valletta
80' Wissel Kukësi Wissel D. Špehar voor D. Shkodra Kukësi
89' Gele kaart Valletta Gele kaart voor H. Bonello Valletta
91' Wissel Valletta Wissel J. Borg voor Abdulrahman Saleh Valletta
Video hoogtepunten en samenvatting Kukësi - Valletta
Opstellingen Kukësi - Valletta

Voorbeschouwing Kukësi - Valletta

Kukësi en Valletta spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Thoroddur Hjaltalin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Kukësi en Valletta elkaar treffen in de Champions League.