Nabeschouwing Lincoln Red Imps - Drita (1-4) (na verlenging) || Champions League 2018/2019

Vrijdag 29 juni 2018 - 20:30 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Lincoln Red Imps het vrijdag 29 juni 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Drita. De wedstrijd wordt gespeeld in Victoria Stadium in Gibraltar.

Via de Lincoln Red Imps - Drita live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lincoln Red Imps - Drita (1-4) (na verlenging)

Het Champions League duel tussen Lincoln Red Imps en Drita is onder leiding van scheidsrechter Manfredas Lukjančukas geëindigd in een 1-4 overwinning voor Drita. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Drita dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Drita kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van L. Leci. Lincoln Red Imps kwam in de 61e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van P. Corral, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 101e minuut kreeg F. Gërbeshi van Drita voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Drita de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 107e minuut werd Bernardo Lopes van Lincoln Red Imps met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Lincoln Red Imps het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 108e minuut werd de stand op 1-2 gezet na een benutte penalty van Drita speler L. Leci. Na 120 minuten kwam Drita op een veiligere 1-3 voorsprong na een goal van X. Shabani. In de 124e minuut viel opnieuw een doelpunt. Het was H. Neziraj van Drita die daarmee de stand op 1-4 zette.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Manfredas Lukjančukas af en was het Drita die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-4 overwinning.

LIVE Lincoln Red Imps - Drita 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lincoln Red Imps - Drita teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Drita Doelpunt L. Leci Drita 0-1
34' Gele kaart Lincoln Red Imps Gele kaart voor Calderon Lincoln Red Imps
40' Gele kaart Drita Gele kaart voor L. Leci Drita
46' Wissel Lincoln Red Imps Wissel P. Corral voor Calderon Lincoln Red Imps
46' Wissel Lincoln Red Imps Wissel A. Andre voor J. M. Montesinos R. Lincoln Red Imps
49' Gele kaart Lincoln Red Imps Gele kaart voor P. Corral Lincoln Red Imps
53' Gele kaart Drita Gele kaart voor L. Kryeziu Drita
56' Gele kaart Drita Gele kaart voor D. Musaj Drita
61' Doelpunt Lincoln Red Imps Doelpunt P. Corral met assist van D. Gamiz Lincoln Red Imps 1-1
66' Gele kaart Drita Gele kaart voor F. Gërbeshi Drita
68' Wissel Drita Wissel A. Shala voor D. Musaj Drita
71' Wissel Lincoln Red Imps Wissel Falu Aranda voor Juanma Ortiz Lincoln Red Imps
73' Wissel Drita Wissel P. Livoreka voor L. Kryeziu Drita
78' Gele kaart Drita Gele kaart voor H. Neziraj Drita
83' Gele kaart Lincoln Red Imps Gele kaart voor Falu Aranda Lincoln Red Imps
86' Gele kaart Drita Gele kaart voor X. Shabani Drita
86' Gele kaart Drita Gele kaart voor A. Limani Drita
101' Tweede gele kaart Drita Tweede gele kaart voor F. Gërbeshi Drita
104' Gele kaart Lincoln Red Imps Gele kaart voor D. Gamiz Lincoln Red Imps
105' Wissel Lincoln Red Imps Wissel J. Garcia voor J. Chipolina Lincoln Red Imps
107' Rode kaart Lincoln Red Imps Rode kaart voor Bernardo Lopes Lincoln Red Imps
108' Penalty Drita Penalty L. Leci Drita 1-2
111' Gele kaart Drita Gele kaart voor L. Rexhepi Drita
120' Doelpunt Drita Doelpunt X. Shabani met assist van P. Livoreka Drita 1-3
122' Wissel Drita Wissel D. Haliti voor E. Krasniqi Drita
123' Wissel Drita Wissel A. Ruhani voor B. Shabani Drita
124' Doelpunt Drita Doelpunt H. Neziraj Drita 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Lincoln Red Imps - Drita
Opstellingen Lincoln Red Imps - Drita

Voorbeschouwing Lincoln Red Imps - Drita

Lincoln Red Imps en Drita spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manfredas Lukjančukas en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lincoln Red Imps en Drita elkaar treffen in de Champions League.