Nabeschouwing Liverpool - Crvena Zvezda (4-0) || Champions League 2018/2019

Woensdag 24 oktober 2018 - 21:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Liverpool het woensdag 24 oktober 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Crvena Zvezda. De wedstrijd wordt gespeeld in Anfield in Liverpool.

Via de Liverpool - Crvena Zvezda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Liverpool - Crvena Zvezda (4-0)

Het Champions League duel tussen Liverpool en Crvena Zvezda is onder leiding van scheidsrechter Daniel Siebert geëindigd in een 4-0 overwinning voor Liverpool. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Roberto Firmino, waarmee Liverpool met 1-0 de leiding nam. Liverpool vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Mohamed Salah op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Liverpool vervolgens op 3-0. Het was Mohamed Salah die vanaf 11 meter wist te scoren in de 51e minuut.

Liverpool kreeg een penalty toegewezen in de 76e minuut, die werd genomen door S. Mané. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 3-0 op het scorebord bleef staan. Ook na de derde treffer nam Liverpool geen gas terug, waardoor in de 80e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van S. Mané.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Liverpool.

LIVE Liverpool - Crvena Zvezda 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Liverpool - Crvena Zvezda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Liverpool Doelpunt Roberto Firmino met assist van A. Robertson Liverpool 1-0
45' Doelpunt Liverpool Doelpunt Mohamed Salah met assist van X. Shaqiri Liverpool 2-0
50' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor F. Stojković Crvena Zvezda
51' Penalty Liverpool Penalty Mohamed Salah Liverpool 3-0
55' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor N. Krstičić Crvena Zvezda
65' Wissel Crvena Zvezda Wissel D. Jovančić voor L. Ebecilio Crvena Zvezda
68' Wissel Liverpool Wissel A. Lallana voor X. Shaqiri Liverpool
73' Wissel Liverpool Wissel D. Sturridge voor Mohamed Salah Liverpool
74' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor B. Jovičić Crvena Zvezda
75' Wissel Crvena Zvezda Wissel G. Čaušić voor B. Jovičić Crvena Zvezda
76' Penalty gemist Liverpool Penalty gemist S. Mané Liverpool
80' Doelpunt Liverpool Doelpunt S. Mané met assist van D. Sturridge Liverpool 4-0
80' Wissel Crvena Zvezda Wissel V. Simić voor E. Ben Nabouhane Crvena Zvezda
82' Wissel Liverpool Wissel Alberto Moreno voor A. Robertson Liverpool
86' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor D. Jovančić Crvena Zvezda
88' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor M. Gobeljić Crvena Zvezda
Video hoogtepunten en samenvatting Liverpool - Crvena Zvezda
Opstellingen Liverpool - Crvena Zvezda
De opstellingen van Liverpool en Crvena Zvezda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Liverpool gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Crvena Zvezda zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.