Nabeschouwing Ludogorets - MOL Vidi (0-0) || Champions League 2018/2019

Woensdag 25 juli 2018 - 19:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Ludogorets het woensdag 25 juli 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen MOL Vidi. De wedstrijd wordt gespeeld in Ludogorets Arena in Razgrad.

Via de Ludogorets - MOL Vidi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ludogorets - MOL Vidi (0-0)

De Champions League 2018/2019 wedstrijd tussen Ludogorets en MOL Vidi geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Ludogorets dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Ludogorets, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Bojan Pandzic niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Ludogorets - MOL Vidi 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ludogorets - MOL Vidi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor R. Juhász MOL Fehérvár
42' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor I. Kovács MOL Fehérvár
49' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor S. Huszti MOL Fehérvár
60' Wissel Ludogorets Wissel J. Świerczok voor C. Keșerü Ludogorets
61' Wissel Ludogorets Wissel Gustavo Campanharo voor Lucas Sasha Ludogorets
68' Wissel MOL Fehérvár Wissel M. Pátkai voor I. Kovács MOL Fehérvár
71' Wissel MOL Fehérvár Wissel D. Lazović voor B. Nikolov MOL Fehérvár
80' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor L. Nego MOL Fehérvár
80' Wissel MOL Fehérvár Wissel S. Šćepović voor M. Šćepović MOL Fehérvár
84' Wissel Ludogorets Wissel J. Lukoki voor V. Misidjan Ludogorets
Video hoogtepunten en samenvatting Ludogorets - MOL Vidi
Opstellingen Ludogorets - MOL Vidi
De opstellingen van Ludogorets en MOL Vidi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ludogorets gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en MOL Vidi zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.