Nabeschouwing Manchester City - Olympique Lyon (1-2) || Champions League 2018/2019

Woensdag 19 september 2018 - 21:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Manchester City het woensdag 19 september 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Olympique Lyon. De wedstrijd wordt gespeeld in Etihad Stadium in Manchester.

Via de Manchester City - Olympique Lyon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Manchester City - Olympique Lyon (1-2)

Het Champions League duel tussen Manchester City en Olympique Lyon is onder leiding van scheidsrechter Daniele Orsato geëindigd in een 1-2 overwinning voor Olympique Lyon. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door M. Cornet, waarmee Olympique Lyonnais met 0-1 de leiding nam. Olympique Lyonnais vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Fekir op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 1-2 stand in het voordeel van Olympique Lyon.

LIVE Manchester City - Olympique Lyon 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Manchester City - Olympique Lyon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt M. Cornet met assist van N. Fekir Olympique Lyonnais 0-1
43' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt N. Fekir met assist van M. Depay Olympique Lyonnais 0-2
55' Wissel Manchester City Wissel L. Sané voor İ. Gündoğan Manchester City
Video hoogtepunten en samenvatting Manchester City - Olympique Lyon
Opstellingen Manchester City - Olympique Lyon
De opstellingen van Manchester City en Olympique Lyon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Manchester City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Olympique Lyon zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.