Nabeschouwing MOL Vidi - AEK Athene (1-2) || Champions League 2018/2019

Woensdag 22 augustus 2018 - 21:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt MOL Vidi het woensdag 22 augustus 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen AEK Athene. De wedstrijd wordt gespeeld in Groupama Aréna in Budapest.

Via de MOL Vidi - AEK Athene live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing MOL Vidi - AEK Athene (1-2)

Het Champions League duel tussen MOL Vidi en AEK Athene is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Rocchi geëindigd in een 1-2 overwinning voor AEK Athene. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor S. Huszti in de 23e minuut, waardoor MOL Fehérvár met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 34 minuten was het V. Klonaridis die AEK Athens op een 0-1 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep AEK Athens via een goal van A. Bakasetas in de 49e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

In de 53e minuut werd A. Bakasetas van AEK Athens met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor AEK Athens het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 68e was het MOL Fehérvár dat op voorsprong kwam te staan na een goal van D. Lazović.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Gianluca Rocchi, waardoor AEK Athene een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE MOL Vidi - AEK Athene 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd MOL Vidi - AEK Athene teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Rode kaart MOL Fehérvár Rode kaart voor S. Huszti MOL Fehérvár
25' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor V. Klonaridis AEK Athens
25' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor D. Lazović MOL Fehérvár
31' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor L. Nego MOL Fehérvár
34' Doelpunt AEK Athens Doelpunt V. Klonaridis met assist van A. Bakasetas AEK Athens 0-1
37' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor K. Galanopoulos AEK Athens
49' Doelpunt AEK Athens Doelpunt A. Bakasetas met assist van P. Mandalos AEK Athens 0-2
53' Rode kaart AEK Athens Rode kaart voor A. Bakasetas AEK Athens
54' Wissel MOL Fehérvár Wissel M. Šćepović voor B. Nikolov MOL Fehérvár
66' Wissel AEK Athens Wissel Alef voor K. Galanopoulos AEK Athens
68' Doelpunt MOL Fehérvár Doelpunt D. Lazović met assist van I. Kovács MOL Fehérvár 1-2
82' Wissel AEK Athens Wissel Hélder Lopes voor V. Klonaridis AEK Athens
86' Wissel AEK Athens Wissel E. Ponce voor M. Livaja AEK Athens
Video hoogtepunten en samenvatting MOL Vidi - AEK Athene
Opstellingen MOL Vidi - AEK Athene
De opstellingen van MOL Vidi en AEK Athene zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat MOL Vidi gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en AEK Athene zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing MOL Vidi - AEK Athene

MOL Vidi en AEK Athene spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Rocchi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat MOL Vidi en AEK Athene elkaar treffen in de Champions League.