Nabeschouwing MOL Vidi - Malmo FF (0-0) || Champions League 2018/2019

Dinsdag 14 augustus 2018 - 20:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt MOL Vidi het dinsdag 14 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Malmo FF. De wedstrijd wordt gespeeld in Puskás Akadémia Pancho Aréna in Felcsút.

Via de MOL Vidi - Malmo FF live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing MOL Vidi - Malmo FF (0-0)

De Champions League 2018/2019 wedstrijd tussen MOL Vidi en Malmo FF geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Malmo FF, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Malmo FF kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Javier Estrada Fernández niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE MOL Vidi - Malmo FF 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd MOL Vidi - Malmo FF teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

65' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor J. Dahlin MOL Fehérvár
67' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor D. Lazović Malmö FF
70' Wissel Malmö FF Wissel M. Antonsson voor C. Strandberg Malmö FF
75' Wissel Malmö FF Wissel A. Vindheim voor E. Larsson Malmö FF
78' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor A. Christiansen Malmö FF
79' Wissel Malmö FF Wissel R. Gall voor B. Innocent Malmö FF
80' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor I. Kovács MOL Fehérvár
85' Wissel MOL Fehérvár Wissel M. Pátkai voor B. Nikolov MOL Fehérvár
89' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor M. Pátkai MOL Fehérvár
89' Wissel MOL Fehérvár Wissel S. Huszti voor I. Kovács MOL Fehérvár
94' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor S. Huszti MOL Fehérvár
95' Wissel MOL Fehérvár Wissel K. Tamás voor D. Lazović MOL Fehérvár
Video hoogtepunten en samenvatting MOL Vidi - Malmo FF
Opstellingen MOL Vidi - Malmo FF
De opstellingen van MOL Vidi en Malmo FF zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat MOL Vidi gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Malmo FF zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.