Nabeschouwing PAOK - Basel (2-1) || Champions League 2018/2019

Dinsdag 24 juli 2018 - 19:30 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt PAOK het dinsdag 24 juli 2018 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Basel. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Toumbas in Thessaloníki.

Via de PAOK - Basel live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PAOK - Basel (2-1)

Het Champions League duel tussen PAOK en Basel is onder leiding van scheidsrechter Robert Madley geëindigd in een 2-1 overwinning voor PAOK. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door Cañas, waarmee PAOK met 1-0 de leiding nam. PAOK vergrootte in de 80e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Prijović op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut wist Basel de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Albian Ajeti. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Basel kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Robert Madley, waardoor PAOK een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE PAOK - Basel 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PAOK - Basel teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt PAOK Doelpunt Cañas PAOK 1-0
35' Gele kaart Basel Gele kaart voor S. Dié Basel
44' Wissel Basel Wissel Y. Kaiser voor R. Petretta Basel
62' Wissel Basel Wissel A. Kalulu voor D. Oberlin Basel
69' Gele kaart Basel Gele kaart voor V. Stocker Basel
72' Wissel PAOK Wissel O. El Kaddouri voor Léo Jabá PAOK
75' Gele kaart Basel Gele kaart voor F. Frei Basel
80' Doelpunt PAOK Doelpunt A. Prijović met assist van D. Limnios PAOK 2-0
82' Doelpunt Basel Doelpunt Albian Ajeti met assist van V. Stocker Basel 2-1
83' Wissel PAOK Wissel Amr Warda voor A. Prijović PAOK
92' Wissel PAOK Wissel E. Shakhov voor D. Limnios PAOK
94' Wissel Basel Wissel K. Bua voor Albian Ajeti Basel
Video hoogtepunten en samenvatting PAOK - Basel
Opstellingen PAOK - Basel
De opstellingen van PAOK en Basel zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PAOK gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Basel zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing PAOK - Basel

PAOK en Basel spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Madley en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat PAOK en Basel elkaar treffen in de Champions League.