Nabeschouwing PSG - Manchester United (1-3) || Champions League 2018/2019

Woensdag 6 maart 2019 - 21:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt PSG het woensdag 6 maart 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Manchester United. De wedstrijd wordt gespeeld in Parc des Princes in Paris.

Via de PSG - Manchester United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSG - Manchester United (1-3)

Het Champions League duel tussen PSG en Manchester United is onder leiding van scheidsrechter Damir Skomina geëindigd in een 1-3 overwinning voor Manchester United. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Manchester United kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van R. Lukaku. Paris Saint Germain kwam in de 12e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Juan Bernat, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 30e minuut zette R. Lukaku zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Manchester United de leiding in de wedstrijd nam.

M. Rashford zette Manchester United even later op 1-3 nadat hij een door scheidsrechter Damir Skomina toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Manchester United.

LIVE PSG - Manchester United 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSG - Manchester United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Manchester United Doelpunt R. Lukaku Manchester United 0-1
12' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt Juan Bernat met assist van K. Mbappé Paris Saint Germain 1-1
30' Doelpunt Manchester United Doelpunt R. Lukaku met assist van M. Rashford Manchester United 1-2
34' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor Á. Di María Paris Saint Germain
36' Wissel Manchester United Wissel Diogo Dalot voor E. Bailly Manchester United
70' Wissel Paris Saint Germain Wissel L. Paredes voor T. Kehrer Paris Saint Germain
70' Wissel Paris Saint Germain Wissel T. Meunier voor J. Draxler Paris Saint Germain
75' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor L. Paredes Paris Saint Germain
80' Wissel Manchester United Wissel T. Chong voor Andreas Pereira Manchester United
87' Wissel Manchester United Wissel M. Greenwood voor A. Young Manchester United
94' Penalty Manchester United Penalty M. Rashford Manchester United 1-3
95' Wissel Paris Saint Germain Wissel E. Cavani voor Dani Alves Paris Saint Germain
99' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor L. Shaw Manchester United
Video hoogtepunten en samenvatting PSG - Manchester United
Opstellingen PSG - Manchester United
De opstellingen van PSG en Manchester United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSG gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Manchester United zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Ole Gunnar Solskjær
Voorbeschouwing PSG - Manchester United

PSG en Manchester United spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Damir Skomina en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen PSG en Manchester United in de Champions League vond plaats op 12 februari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSG. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is PSG favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Manchester United slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.