Nabeschouwing PSV - Barcelona (1-2) || Champions League

Woensdag 28 november 2018 - 21:00 uur

In de Champions League neemt PSV het woensdag 28 november 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Philips Stadion in Eindhoven.

Via de PSV - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - Barcelona (1-2)

Het Champions League duel tussen PSV en Barcelona is onder leiding van scheidsrechter Pavel Kralovec geëindigd in een 1-2 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 61e minuut door L. Messi, waarmee Barcelona met 0-1 de leiding nam. Barcelona vergrootte in de 70e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Piqué op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 83e minuut wist PSV de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via L. de Jong. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want PSV kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Pavel Kralovec, waardoor Barcelona een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken PSV - Barcelona
Goals
1
2
Balbezit
35%
65%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
22
21
Schoten op doel
8
8
Aanvallen
122
125
Gevaarlijke aanvallen
46
48
Passes
354
669
Overtredingen
15
11
Buitenspel
1
1
Corners
4
5
Wissels
3
2
LIVE PSV - Barcelona 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
25' Gele kaart PSV Gele kaart voor J. Hendrix PSV
61' Doelpunt Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van O. Dembélé Barcelona 0-1
70' Wissel Barcelona Wissel Malcom voor Philippe Coutinho Barcelona
70' Doelpunt Barcelona Doelpunt Piqué met assist van L. Messi Barcelona 0-2
71' Wissel PSV Wissel É. Gutiérrez voor J. Hendrix PSV
71' Wissel PSV Wissel D. Malen voor G. Pereiro PSV
79' Wissel PSV Wissel M. Romero voor S. Bergwijn PSV
80' Wissel Barcelona Wissel Denis Suárez voor O. Dembélé Barcelona
83' Doelpunt PSV Doelpunt L. de Jong met assist van Angeliño PSV 1-2
83' Gele kaart PSV Gele kaart voor É. Gutiérrez PSV
83' Gele kaart PSV Gele kaart voor L. de Jong PSV
86' Gele kaart Barcelona Gele kaart voor Jordi Alba Barcelona
93' Gele kaart Barcelona Gele kaart voor Piqué Barcelona
Opstellingen PSV - Barcelona
De opstellingen van PSV en Barcelona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSV gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Barcelona zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing PSV - Barcelona

PSV en Barcelona spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pavel Kralovec en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat PSV en Barcelona elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst PSV 0
Winst Barcelona 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PSV op een 4e positie staat, terwijl we Barcelona terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
PSV - Barcelona Opstelling PSV Opstelling Barcelona Live PSV - Barcelona Live PSV - Barcelona kijken PSV - Barcelona kijken Live PSV - Barcelona stream PSV - Barcelona Fox Sports Nabeschouwing PSV - Barcelona Uitslag PSV - Barcelona Statistieken PSV - Barcelona Champions League 2018/2019 PSV - Barcelona wedden PSV - Barcelona gokken PSV - Barcelona Unibet