Nabeschouwing PSV - Inter Milan (1-2) || Champions League 2018/2019

Woensdag 3 oktober 2018 - 21:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt PSV het woensdag 3 oktober 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Philips Stadion in Eindhoven.

Via de PSV - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - Inter Milan (1-2)

Het Champions League duel tussen PSV en Inter Milan is onder leiding van scheidsrechter Milorad Mažić geëindigd in een 1-2 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door P. Rosario, waarmee PSV met 1-0 de leiding nam. Inter kwam in de 44e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Nainggolan, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 60e minuut zette M. Icardi zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Inter de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Milorad Mažić, waardoor Inter Milan een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE PSV - Inter Milan 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt PSV Doelpunt P. Rosario met assist van H. Lozano PSV 1-0
41' Gele kaart Inter Gele kaart voor S. Handanovič Inter
44' Doelpunt Inter Doelpunt R. Nainggolan Inter 1-1
45' Gele kaart Inter Gele kaart voor D. DAmbrosio Inter
60' Doelpunt Inter Doelpunt M. Icardi met assist van M. Vecino Inter 1-2
75' Wissel PSV Wissel D. Malen voor G. Pereiro PSV
86' Gele kaart Inter Gele kaart voor K. Asamoah Inter
86' Wissel Inter Wissel Borja Valero voor R. Nainggolan Inter
91' Wissel Inter Wissel A. Candreva voor M. Politano Inter
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - Inter Milan
Opstellingen PSV - Inter Milan
De opstellingen van PSV en Inter Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSV gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Inter Milan zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Luciano Spalletti
Voorbeschouwing PSV - Inter Milan

PSV en Inter Milan spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Milorad Mažić en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen PSV en Inter Milan in de Champions League vond plaats op 12 december 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Inter Milan favoriet. 2 keer wist de ploeg van PSV te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor PSV. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst PSV 0
Winst Inter Milan 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PSV op een 4e positie staat, terwijl we Inter Milan terugvinden op de 2e plaats.