Nabeschouwing PSV - Tottenham Hotspur (2-2) || Champions League 2018/2019

Woensdag 24 oktober 2018 - 18:55 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt PSV het woensdag 24 oktober 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Tottenham Hotspur. De wedstrijd wordt gespeeld in Philips Stadion in Eindhoven.

Via de PSV - Tottenham Hotspur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - Tottenham Hotspur (2-2)

De Champions League 2018/2019 wedstrijd tussen PSV en Tottenham Hotspur geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door H. Lozano, waarmee PSV met 1-0 de leiding nam. Tottenham Hotspur kwam in de 39e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Lucas Moura, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 55e minuut zette H. Kane zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Tottenham Hotspur de leiding in de wedstrijd nam.

In de 79e minuut werd H. Lloris van Tottenham Hotspur met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Tottenham Hotspur het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat L. de Jong van PSV de 2-2 maakte in de 87e minuut.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE PSV - Tottenham Hotspur 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - Tottenham Hotspur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor M. Dembélé Tottenham Hotspur
30' Doelpunt PSV Doelpunt H. Lozano PSV 1-0
39' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt Lucas Moura met assist van K. Trippier Tottenham Hotspur 1-1
55' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt H. Kane met assist van C. Eriksen Tottenham Hotspur 1-2
59' Gele kaart PSV Gele kaart voor Angeliño PSV
64' Wissel Tottenham Hotspur Wissel E. Lamela voor Lucas Moura Tottenham Hotspur
74' Wissel Tottenham Hotspur Wissel H. Winks voor M. Dembélé Tottenham Hotspur
79' Rode kaart Tottenham Hotspur Rode kaart voor H. Lloris Tottenham Hotspur
81' Wissel Tottenham Hotspur Wissel M. Vorm voor Son Heung-Min Tottenham Hotspur
83' Wissel PSV Wissel C. Gakpo voor G. Pereiro PSV
87' Doelpunt PSV Doelpunt L. de Jong met assist van P. Rosario PSV 2-2
91' Gele kaart PSV Gele kaart voor D. Dumfries PSV
95' Gele kaart PSV Gele kaart voor P. Rosario PSV
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - Tottenham Hotspur
Opstellingen PSV - Tottenham Hotspur
De opstellingen van PSV en Tottenham Hotspur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSV gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Tottenham Hotspur zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.