Nabeschouwing Real Madrid - CSKA Moskva (0-3) || Champions League 2018/2019

Woensdag 12 december 2018 - 18:55 uur



In de Champions League 2018/2019 neemt Real Madrid het woensdag 12 december 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid.

Via de Real Madrid - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - CSKA Moskva (0-3)

Het Champions League duel tussen Real Madrid en CSKA Moskva is onder leiding van scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias geëindigd in een 0-3 overwinning voor CSKA Moskva. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door F. Chalov, waarmee CSKA Moskva met 0-1 de leiding nam. CSKA Moskva vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Shchennikov op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 73e minuut volgde een derde treffer van CSKA Moskva, waarmee A. Sigurdsson zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias, waardoor CSKA Moskva een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Real Madrid - CSKA Moskva
Balbezit
68%
32%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
19
13
Schoten op doel
6
5
Aanvallen
104
44
Gevaarlijke aanvallen
54
29
Passes
652
291
Overtredingen
10
15
Buitenspel
0
1
Corners
8
6
Wissels
3
3
LIVE Real Madrid - CSKA Moskva 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
37' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt F. Chalov met assist van A. Sigurdsson CSKA Moskva 0-1
43' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt G. Shchennikov met assist van M. Fernandes CSKA Moskva 0-2
46' Wissel Real Madrid Wissel G. Bale voor K. Benzema Real Madrid
58' Wissel Real Madrid Wissel T. Kroos voor Marcos Llorente Real Madrid
73' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt A. Sigurdsson met assist van N. Vlašić CSKA Moskva 0-3
74' Wissel Real Madrid Wissel Daniel Carvajal voor Marcelo Real Madrid
78' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor G. Shchennikov CSKA Moskva
84' Wissel CSKA Moskva Wissel A. Hernández voor F. Chalov CSKA Moskva
89' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Kuchaev voor I. Oblyakov CSKA Moskva
93' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor F. Valverde Real Madrid
94' Wissel CSKA Moskva Wissel T. Nishimura voor A. Sigurdsson CSKA Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid - CSKA Moskva
Opstellingen Real Madrid - CSKA Moskva
De opstellingen van Real Madrid en CSKA Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Madrid gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en CSKA Moskva zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Real Madrid - CSKA Moskva

Real Madrid en CSKA Moskva spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Madrid en CSKA Moskva in de Champions League vond plaats op 2 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor CSKA Moskva. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Real Madrid als CSKA Moskva wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Real Madrid 1
Winst CSKA Moskva 1
Gelijkspel 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Madrid op een 1e positie staat, terwijl we CSKA Moskva terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Real Madrid - CSKA Moskva Opstelling Real Madrid Opstelling CSKA Moskva Live Real Madrid - CSKA Moskva Live Real Madrid - CSKA Moskva kijken Real Madrid - CSKA Moskva kijken Live Real Madrid - CSKA Moskva stream Real Madrid - CSKA Moskva Fox Sports Nabeschouwing Real Madrid - CSKA Moskva Uitslag Real Madrid - CSKA Moskva Statistieken Real Madrid - CSKA Moskva Champions League 2018/2019 Real Madrid - CSKA Moskva wedden Real Madrid - CSKA Moskva gokken Real Madrid - CSKA Moskva Unibet