Nabeschouwing Real Madrid - Viktoria Pilsen (2-1) || Champions League 2018/2019

Dinsdag 23 oktober 2018 - 21:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Real Madrid het dinsdag 23 oktober 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Viktoria Pilsen. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid.

Via de Real Madrid - Viktoria Pilsen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Viktoria Pilsen (2-1)

Het Champions League duel tussen Real Madrid en Viktoria Pilsen is onder leiding van scheidsrechter Orel Grinfeeld geëindigd in een 2-1 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door K. Benzema, waarmee Real Madrid met 1-0 de leiding nam. Real Madrid vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Marcelo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 79e minuut wist Viktoria Plzeň de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via P. Hrošovský. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Viktoria Plzeň kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Orel Grinfeeld, waardoor Real Madrid een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Real Madrid - Viktoria Pilsen 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Viktoria Pilsen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Real Madrid Doelpunt K. Benzema met assist van Lucas Vázquez Real Madrid 1-0
27' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor D. Limberský Viktoria Plzeň
32' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Isco Real Madrid
54' Wissel Real Madrid Wissel F. Valverde voor Isco Real Madrid
55' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Marcelo met assist van G. Bale Real Madrid 2-0
59' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor T. Kroos Real Madrid
65' Wissel Viktoria Plzeň Wissel T. Hořava voor R. Procházka Viktoria Plzeň
75' Wissel Real Madrid Wissel Marco Asensio voor G. Bale Real Madrid
76' Wissel Viktoria Plzeň Wissel U. Moses voor M. Havel Viktoria Plzeň
79' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt P. Hrošovský met assist van A. Čermák Viktoria Plzeň 2-1
86' Wissel Viktoria Plzeň Wissel J. Řezníček voor M. Petržela Viktoria Plzeň
88' Wissel Real Madrid Wissel M. Díaz voor K. Benzema Real Madrid
94' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Sergio Ramos Real Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid - Viktoria Pilsen
Opstellingen Real Madrid - Viktoria Pilsen
De opstellingen van Real Madrid en Viktoria Pilsen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Madrid gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Viktoria Pilsen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.