Nabeschouwing Rosenborg - Valur (3-1) || Champions League

Woensdag 18 juli 2018 - 19:45 uur

In de Champions League neemt Rosenborg het woensdag 18 juli 2018 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Valur. De wedstrijd wordt gespeeld in Lerkendal Stadion in Trondheim.

Via de Rosenborg - Valur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rosenborg - Valur (3-1)

Het Champions League duel tussen Rosenborg en Valur is onder leiding van scheidsrechter Stefan Apostolov geëindigd in een 3-1 overwinning voor Rosenborg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 55 minuten. N. Bendtner maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Rosenborg vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Rosenborg vergrootte in de 72e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Trondsen op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 85e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het K. Sigurdsson van Valur die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 2-1.

N. Bendtner zette Rosenborg even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Stefan Apostolov toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Rosenborg.

Wedstrijdstatistieken Rosenborg - Valur
Goals
3
1
Balbezit
59%
41%
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
16
7
Schoten op doel
8
4
Aanvallen
87
85
Gevaarlijke aanvallen
78
40
Overtredingen
12
14
Buitenspel
3
0
Corners
8
3
Wissels
2
3
LIVE Rosenborg - Valur 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rosenborg - Valur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Gele kaart Valur Gele kaart voor H. Sigurðsson Valur
55' Penalty Rosenborg Penalty N. Bendtner Rosenborg 1-0
61' Gele kaart Valur Gele kaart voor B. Sævarsson Valur
72' Doelpunt Rosenborg Doelpunt A. Trondsen met assist van N. Bendtner Rosenborg 2-0
74' Wissel Valur Wissel G. Lýdsson voor H. Sigurðsson Valur
75' Wissel Valur Wissel E. Ingvarsson voor O. Finsen Valur
82' Wissel Rosenborg Wissel A. Søderlund voor J. Levi Rosenborg
85' Penalty Valur Penalty K. Sigurdsson Valur 2-1
86' Wissel Rosenborg Wissel M. Vilhjálmsson voor M. Lundemo Rosenborg
89' Wissel Valur Wissel I. Jónsson voor P. Pedersen Valur
94' Penalty Rosenborg Penalty N. Bendtner Rosenborg 3-1
94' Gele kaart Valur Gele kaart voor T. Thomsen Valur
Opstellingen Rosenborg - Valur
De opstellingen van Rosenborg en Valur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rosenborg gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Valur zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Kåre Hedley Ingebrigtsen
Voorbeschouwing Rosenborg - Valur

Rosenborg en Valur spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stefan Apostolov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rosenborg en Valur elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst Rosenborg 0
Winst Valur 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Rosenborg - Valur Opstelling Rosenborg Opstelling Valur Live Rosenborg - Valur Live Rosenborg - Valur kijken Rosenborg - Valur kijken Live Rosenborg - Valur stream Rosenborg - Valur Fox Sports Nabeschouwing Rosenborg - Valur Uitslag Rosenborg - Valur Statistieken Rosenborg - Valur Champions League 2018/2019 Rosenborg - Valur wedden Rosenborg - Valur gokken Rosenborg - Valur Unibet