Nabeschouwing Sheriff - Skendija 79 (0-0) || Champions League 2018/2019

Dinsdag 31 juli 2018 - 19:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Sheriff het dinsdag 31 juli 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Skendija 79. De wedstrijd wordt gespeeld in Bolshaya Sportivnaya Arena in Tiraspol.

Via de Sheriff - Skendija 79 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheriff - Skendija 79 (0-0)

De Champions League 2018/2019 wedstrijd tussen Sheriff en Skendija 79 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Sheriff dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Sheriff, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ville Nevalainen niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Sheriff - Skendija 79 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheriff - Skendija 79 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor V. Kovačević Sheriff
36' Gele kaart Skendija 79 Gele kaart voor E. Totre Skendija 79
45' Gele kaart Skendija 79 Gele kaart voor R. Selmani Skendija 79
56' Wissel Sheriff Wissel G. Rodrigues voor Z. Badibanga Sheriff
67' Wissel Skendija 79 Wissel V. Nafiu voor I. Emini Skendija 79
69' Wissel Sheriff Wissel W. Balima voor Joálisson Sheriff
78' Wissel Sheriff Wissel A. Boiciuc voor R. Kapič Sheriff
78' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor J. Kendysh Sheriff
79' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor G. Rodrigues Sheriff
84' Wissel Skendija 79 Wissel S. Taipi voor E. Totre Skendija 79
90' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor Al-Hadji Kamara Sheriff
93' Wissel Skendija 79 Wissel K. Cheshmedzhiev voor R. Selmani Skendija 79
95' Gele kaart Skendija 79 Gele kaart voor K. Zahov Skendija 79
Video hoogtepunten en samenvatting Sheriff - Skendija 79
Opstellingen Sheriff - Skendija 79
De opstellingen van Sheriff en Skendija 79 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheriff gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Skendija 79 zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Wissels Skendija 79
77 Blagoja Todorovski M
17 Arbin Zejnullai M
11 Shefit Shefiti A
Voorbeschouwing Sheriff - Skendija 79

Sheriff en Skendija 79 spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ville Nevalainen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sheriff en Skendija 79 in de Champions League vond plaats op 24 juli 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Skendija 79. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Skendija 79 favoriet. 1 keer wist de ploeg van Sheriff te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Sheriff. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.