Nabeschouwing Skendija 79 - Sheriff (1-0) || Champions League 2018/2019

Dinsdag 24 juli 2018 - 20:15 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Skendija 79 het dinsdag 24 juli 2018 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Sheriff. De wedstrijd wordt gespeeld in Telekom Arena in Skopje.

Via de Skendija 79 - Sheriff live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Skendija 79 - Sheriff (1-0)

Het Champions League duel tussen Skendija 79 en Sheriff is onder leiding van scheidsrechter Mads-Kristoffer Kristoffersen geëindigd in een 1-0 overwinning voor Skendija 79. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door B. Ibraimi, waarmee Skendija 79 met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Skendija 79 dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Skendija 79.

LIVE Skendija 79 - Sheriff 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Skendija 79 - Sheriff teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Skendija 79 Doelpunt B. Ibraimi Skendija 79 1-0
48' Gele kaart Skendija 79 Gele kaart voor Stenio Junior Skendija 79
65' Wissel Skendija 79 Wissel S. Shefiti voor R. Selmani Skendija 79
73' Wissel Sheriff Wissel A. Boiciuc voor Al-Hadji Kamara Sheriff
76' Wissel Skendija 79 Wissel S. Taipi voor E. Totre Skendija 79
80' Wissel Sheriff Wissel G. Rodrigues voor R. Kapič Sheriff
86' Wissel Skendija 79 Wissel K. Cheshmedzhiev voor I. Emini Skendija 79
88' Wissel Sheriff Wissel E. Oancea voor Joálisson Sheriff
90' Gele kaart Skendija 79 Gele kaart voor M. Murati Skendija 79
91' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor A. Kulusic Sheriff
Video hoogtepunten en samenvatting Skendija 79 - Sheriff
Opstellingen Skendija 79 - Sheriff
De opstellingen van Skendija 79 en Sheriff zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Skendija 79 gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sheriff zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Wissels Skendija 79
77 Blagoja Todorovski M
17 Arbin Zejnullai M
11 Shefit Shefiti A
Voorbeschouwing Skendija 79 - Sheriff

Skendija 79 en Sheriff spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mads-Kristoffer Kristoffersen en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Skendija 79 en Sheriff elkaar treffen in de Champions League.