Nabeschouwing Slavia Praag - Dynamo Kiev (1-1) || Champions League 2018/2019

Dinsdag 7 augustus 2018 - 19:30 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Slavia Praag het dinsdag 7 augustus 2018 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Dynamo Kiev. De wedstrijd wordt gespeeld in Fortuna Arena in Praha.

Via de Slavia Praag - Dynamo Kiev live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slavia Praag - Dynamo Kiev (1-1)

De Champions League 2018/2019 wedstrijd tussen Slavia Praag en Dynamo Kiev geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 82e minuut door B. Verbič, waarmee Dynamo Kyiv met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van J. Hušbauer in de 94e minuut zorgde er even later voor dat Slavia Praha weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Slavia Praag - Dynamo Kiev 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slavia Praag - Dynamo Kiev teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

60' Wissel Slavia Praha Wissel S. Tecl voor M. Škoda Slavia Praha
65' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor V. Buyalskyy Dynamo Kyiv
68' Wissel Dynamo Kyiv Wissel V. Shepelev voor V. Buyalskyy Dynamo Kyiv
80' Wissel Slavia Praha Wissel A. Băluță voor J. Zmrhal Slavia Praha
82' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt B. Verbič met assist van S. Sydorchuk Dynamo Kyiv 0-1
86' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor J. Hušbauer Slavia Praha
86' Wissel Slavia Praha Wissel P. Olayinka voor J. Sýkora Slavia Praha
89' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor V. Coufal Slavia Praha
91' Wissel Dynamo Kyiv Wissel O. Andrievsky voor V. Tsygankov Dynamo Kyiv
94' Penalty Slavia Praha Penalty J. Hušbauer Slavia Praha 1-1
95' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor T. Kędziora Dynamo Kyiv
Video hoogtepunten en samenvatting Slavia Praag - Dynamo Kiev
Opstellingen Slavia Praag - Dynamo Kiev
De opstellingen van Slavia Praag en Dynamo Kiev zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Slavia Praag gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Dynamo Kiev zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Jindřich Trpišovský
Coach Aleksandr Khatskevich
Voorbeschouwing Slavia Praag - Dynamo Kiev

Slavia Praag en Dynamo Kiev spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Pawson en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Slavia Praag en Dynamo Kiev elkaar treffen in de Champions League.